Remington AC8605 Advanced Colour Protect Hajszárító 2300W

Ingyenes házhozszállítással
  • Remington AC8605 Advanced Colour Protect Hajszárító 2300W 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#102916-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Remington AC8605 Advanced Colour Protect Hajszárító 2300W:

Szereted a frissen szárított vagy a szupersima frizurát, de ugyanakkor továbbra is szeretnél ügyelni a hajad színére és állapotára?

Ha igen, akkor imádni fogod az Advanced Colour Protect hajszárítót, amely a haj szárítása során fokozott hajszín- és hővédelemmel segíti a frizura kialakítását.

Az egyedülálló Colour Protect színvédő technológia alkalmazása segít neked megóvni a festett haj tartós vibráló színét és fényét*.

A mindenkor optimális hőmérsékletet biztosító Intelligens Hajszínvédő Hőérzékelőnek köszönhetően úgy élvezheted a profi hajszárításra jellemző eredményeket, hogy közben meg tudod előzni a haj töredezését és kifakulását. A minden szárítás alkalmával mikrokondicionálókat a hajba juttató sheaolajjal és UV szűrőkkel impregnált Továbbfejlesztett Mikrokondicionáló Gyűrű elősegíti a fényes, vibráló loknik kreálását.

A hajszárító imponáló 2300W-os teljesítménye és a hosszú élettartamú váltóáramú (AC) erős motorja gyors és könnyed szárítást tesz lehetővé.

A hajszárító 3 hőmérséklet fokozattal, 2 választható sebességgel és valódi hideglevegő fúvó funkcióval rendelkezik, ami kiválóan alkalmas az elkészített frizura fixálásához.

Remington AC8605 Advanced Colour Protect Hajszárító 2300W

Remington:

A Remington egy széles nemzetközi háttérrel, és több mint 70 éves szakmai múlttal rendelkező cég. A Remington termékeket a vezető stílus- és a divatirányzatok alakítják, a professzionális hajápolás, borotválkozás, és szépségápolás egyik vezető márkájaként.

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, külföldi rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: 12 hónap

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Remington AC8605 Advanced Colour Protect Hajszárító 2300W termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!