Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Haj - Aktiváló Szérum 8x7ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Haj - Aktiváló Szérum 8x7ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#108392-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Haj - Aktiváló Szérum 8x7ml:

Bonacure: Fejbőrápoló termékcsalád a gyenge, hullásra hajlamos haj számára.

Főbb előnyök

  • Aktiválja a hajgyökereket* és revitalizálja a fejbőrt
  • Serkenti a vér mikrokeringését** a fejbőrben, hogy csökkentse a nem kóros hajhullást 6 hét folyamatos használat után***
  • Segít növelni a HGF (hajnövekedési faktor) termelését2
  • Könnyű, nem zsíros, gyorsan felszívódó formula

Technológia

A Bonacure fejbőrápoló termékcsaládja kihasználja a Superfood Complexben rejlő lehetőségeket: a szuperételek és a bőrápoló aktív összetevők kombinációja, amelyek segítik a fejbőr egyensúlyát, biztosítva a jövőbeni haj minőségét és állapotát. A Superfood Complex minden összetevőjéről ismert, hogy számos előnnyel jár: KALE: A-, B-, C-, K-vitamint, antioxidánsokat, Omega-3-at és Omega-6-ot tartalmaz. Az antioxidánsok segítenek csökkenteni a gyulladást. A zsírsavak segíthetik a fejbőr táplálását.

MADECASSOSIDE: Tiszta hatóanyag Centella asiatica levelekből. Nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megnyugtatni a bőrt. Hidratáló tulajdonságokkal, amelyek javítják a bőr hidratáltságát.

ERDEI GYÜMÖLCSÖK: Antioxidánsok és vitaminok injekciója. Segít megerősíteni a bőr védőgátját, és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően megerősíti annak védekezőképességét.

AHA (ALFA-HIDROXIDSAV): Eltávolítja a szennyeződéseket és a szennyeződéseket, miközben hidratáltan tartja a fejbőrt. Elpusztítja az elhalt hámsejteket, hogy javítsa a bőr természetes hidratáltsági szintjét.

GUARANÁ: Majdnem kétszer annyi koffeint tartalmaz, mint egy normál kávébab. Magas antioxidáns tartalom. Segít stimulálni a hajhagymákat.

BIOTIN: Vízben oldódó vitamin, amely segíti a szervezetet a zsírok, szénhidrátok és fehérjék metabolizmusában. Hozzájárul a fehérjeszintézishez, pontosabban a keratin termeléséhez. Segít növelni a haj erejét és vitalitását.

Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Haj - Aktiváló Szérum 8x7ml

Schwarzkopf:

Innovatív termékeket, egyedülálló színeket és izgalmas márkákat hozunk létre – ÉRTED és a sikeredért.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Haj - Aktiváló Szérum 8x7ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!