Raywell BIO Wave Sampon 250ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Raywell BIO Wave Sampon 250ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118246-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Raywell BIO Wave Sampon 250ml:

Speciális sampon a göndör haj tökéletes ápolására, gyengéd tisztító hatással bír a fejbőrre és hajszálakra egyaránt. Ugyanakkor erős hidratáló tulajdonsága révén puhítja és lágyítja a fürtöket, valamint megszünteti a haj gubancolódását és szöszösödését.

Egyaránt használható az erősen göndör haj, göndör, hullámos, vagy akár a dauerolt hajra is. A termékben található különleges Polimer, valamint a gazdag és tápláló hatással bíró Shea vajnak köszönhetően, a tincsek rugalmassá és kontúrossá válnak. Rendkívüli fényességet és hidratáltságot nyújt a göndör és hullámos hajnak, valamint fokozza a haj természetes fényét is.

Használata: 10-15ml mennyiségű sampont oszlassunk el a nedves hajon, majd gyengéden mossuk meg a hajat vele. Óvakodjunk a göndör haj erős dörzsölésétől, hogy a fürtök ne kuszálódjanak össze, és ne törjenek le a hajszálak. A Wave termékcsalád BIO vonalat képvisel, Szulfát- és Parabénmentes, így erős habzás nem tapasztalható, ezért, ha szükséges mossunk a samponnal kétszer hajat, végül bő vízzel öblítsük ki.

Raywell BIO Wave Sampon 250ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Raywell BIO Wave Sampon 250ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!