Raywell BIO Plex 3. Plex Maszk – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, No Parabén 300ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Raywell BIO Plex 3. Plex Maszk – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, No Parabén 300ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118242-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Raywell BIO Plex 3. Plex Maszk – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, No Parabén 300ml:

A Raywell Plex mélyhidratáló maszkjának különlegessége, a Cuticlex technológián alapszik.

A maszk 1%-át teszi ki eme Plex védelmi rendszer, mely védi és újjáépíti a károsodott hajat is. Tryglicerint tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi azt. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, 3 féle növényi keratin gondoskodik és nem utolsó sorban szebacinsavat tartalmaz, mely képes regenerálni és táplálni a sérült hajszálakat is.

A maszk nem tartalmaz Parabént sem, így kiváló választás azok számára, akik különféle hajkezeléseken estek át (festés, tartós hajegyenesítés, dauer) és szeretnék megőrizni a kezelés hatékonyságát, minél hosszabb ideig. Mivel a maszk képes zárni a cuticulákat, valamint savasító hatással is bír, ezért érdemes azonnal a kezelések után a maszkolást ezzel elvégezni és minden alkalommal ezt használni a Plex sampon után. A hajat mélyen hidratálja, képes bejutni a hajszálak rostjaiba, így gyönyörű fényessé és puhává varázsolja. Helyreállítja a kémiai kezelések után elszenvedett károsodásokat, a haj szerkezetében.

Fontos megemlíteni, hogy a Bio Plex Complex ampullának egyik fő felhasználása eme lépésnél történik! Minden nemű kémiai kezelések után, vagy egy általános hajmosás során érdemes egy 5ml-es Complex ampullát önteni, ezzel a Bio Plex maszkkal együtt a hajra. Fontossága abban rejlik, hogy ezután a lépés után már a hajat kizárólag víz éri, így a Complex ampulla hatóanyaga képes bent maradni a hajban és ott kifejteni hatását.

Alkalmazási lehetőségei:

-Kémiai kezelések utáni helyreállítás (Festés, Szőkítés)

-Sérült haj szerkezeti helyreállítása

-Tartós hajegyenesítés, dauer vagy festés után (a kezelés tartósságának biztosítására)

-A haj tökéletes ápolására, hisz semmilyen káros anyagot nem tartalmaz (No Parabén) és rengeteg tápláló összetevőt tartalmaz, mely elősegíti a haj védelmét, növekedését, egészségének megőrzését (3 féle keratin, Triglycerin)

Használata: Minden hajmosás alkalmával (beleértve a festések és kezelések utáni hajmosást is) alkalmazzuk második lépésként. A sampon alapos kiöblítése után, vigyük fel a maszkot hajunkra és alaposan masszírozzuk bele, egészen a fejtövektől a hajvégekig. Hagyjuk állni rajta az anyagot, a legjobb végeredmény érdekében 5-10percet. A tökéletes hatás érdekében kövessük a korábban leírt alkalmazást és tegyünk a hajra egy 5ml-es Complex ampulla tartalmát is és alaposan masszírozzuk bele mind a két anyagot a hajba. A hatóidő letelte után, öblítsük ki a hajból.

Kiszerelés: 300ml

Raywell BIO Plex 3. Plex Maszk – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, No Parabén 300ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Raywell BIO Plex 3. Plex Maszk – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, No Parabén 300ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!