Raywell BIO PLEX 1. Complex Rekonstruáló Ampulla 10x5ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Raywell BIO PLEX 1. Complex Rekonstruáló Ampulla 10x5ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118244-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Raywell BIO PLEX 1. Complex Rekonstruáló Ampulla 10x5ml:

Cuticlex technológián alapuló szérum, mely tryglicerideket, szebacinsavat és növényi keratinokat tartalmaz, melyek 10x több kötést képesek létrehozni a hajszerkezetben, mint bármely más Plex tartalmú anyag. Újjáépíti a sérült hajszerkezetet. Használható festékbe, szőkítő porba és krémbe, valamint a Bio Plex maszkba.

100% Plex tartalmú ampullák, melyek teljes körű védelmet nyújtanak bármilyen kezelés alkalmával. Alkalmazhatjuk festésnél, szőkítésnél, dauernél, tartós hajegyenesítésnél, valamint hétköznapi hajregeneráláshoz is. A kezelések alatt aktívan védi a haj szerkezetét, sőt ez idő alatt újjáépíti a roncsolt haj szerkezetét, így végeredményben egy sokkal szebb, egészségesebb és ragyogóbb hajkoronát kapunk.

Alkalmazási lehetőségei:

-Kémiai kezelések alatt (Festés, Szőkítés, Dauer, Tartós hajegyenesítés)

-Sérült haj szerkezeti helyreállítása

-Tartós hajegyenesítés, dauer vagy festés, szőkítés után, a Plex Maszkba adagolva (a kezelés tartósságának biztosítására)

-A haj tökéletes ápolására, hisz semmilyen káros anyagot nem tartalmaz (No Parabén) és rengeteg tápláló összetevőt tartalmaz, mely elősegíti a haj védelmét, növekedését, egészségének megőrzését (3 féle keratin,szebacinsav, triglycerin)

Használata: Egy ampulla tartalmát adjuk hozzá a különböző hajkezelések során alkalmazott kémiai anyagokhoz (festés, dauer, tartós hajegyenesítés, szőkítés)

-Festés: 5ml ampulla+50gr ColorPlex hajfesték+50ml Oxigenta

-Szőkítés: 5ml ampulla+50gr szőkítő por+ 100ml Oxigenta

-Dauer: 5ml ampulla+100ml Dauer folyadék vagy 100ml Fixáló folyadék

-Tartós hajegyenesítés: 5ml ampulla+ egyenesítő krém

Másik előnyös felhasználása festéskor, dauer, szőkítéskor és tartós hajegyenesítéskor, ha a kémiai anyag eltávolítása után, a második lépésként használt Plex Maszkba öntjük az ampulla tartalmát és hagyjuk a hajon állni 10 percet. Ezután már kizárólag vízzel mossuk ki a hajat, ezért az ampulla teljes mértékben hasznosul a hajban.

Ugyanez érvényes a haj mindennapos ápolására. Egy héten egyszer, hajmosáskor, öntsük az ampulla teljes tartalmát hajmosás után a törölközőszáraz hajra, majd hagyjuk a hajon állni 10 percet, végül tegyük hajunkra a Plex Maszkot, masszírozzuk vele át hajunk. Ezután már kizárólag vízzel mossuk ki a hajat, így az ampulla teljes mértékben hasznosul a hajban.

Kiszerelés: 10*5ml ampulla

Raywell BIO PLEX 1. Complex Rekonstruáló Ampulla 10x5ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Raywell BIO PLEX 1. Complex Rekonstruáló Ampulla 10x5ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!