Olaplex N°.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo – Tisztító Volumenizáló Méregtelenítő Száraz Sampon 178g

Ingyenes házhozszállítással
  • Olaplex N°.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo –  Tisztító Volumenizáló Méregtelenítő Száraz Sampon 178g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119296-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Olaplex N°.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo – Tisztító Volumenizáló Méregtelenítő Száraz Sampon 178g:

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo 178 g

Minden hajtípusra, minden hajszínre. Azonnal frissen mosott haj hatás. Nem hagy nyomot, nem szárít. Eltávolítja a kellemetlen szagokat, felesleges zsírt, és egyéb szennyeződéseket.

Rambutan-mag kivonatnak köszönhetően intenzíven hidratál.

Szulfát, parabén, állítkísérlet mentes, vegán professionális hajápoló termék. 

Az OLAPLEX legújabb professzionális, skincare inspirálta technológiával ellátott hajápoló terméke. Az OLAPLEX 4D Clean Volume Detox, olyan egyedálülálló könnyed formula, mely 100%-ban láthatatlan, nem hagy nyomot, és frissen mosott haj hatását kelti, miközben a Rambutan-mag kivonatnak köszönhetően intenzíven hidratálja a hajad. Az ultra finom keményítő pedig láthatatlan módon szabadít meg a zsíros fejbőr, és haj érzetétől. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, eltávolítja a szennyeződéseket, volumen növelő tulajdonságainak köszönhetően használatával a haj frissen mosottnak tűnik. Egyedülálló összetevői támogatják az egészséges fejbőrt, bőrnyugtató hatású, kíméletes a festett hajhoz, parabén és szulfátmenetes vegán termék.

Használata: Fújd a hajtőre valamint a hajadra, hagyd hatni 30 másodpercet, majd masszírozd el, és ma kihagyhatod a hajmosást!

Olaplex N°.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo – Tisztító Volumenizáló Méregtelenítő Száraz Sampon 178g

Olaplex:

A 2014-ben alapított Olaplex márka megalkotói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker vezető szakemberek az anyagok és a vegyészet területén. Együtt találták fel azt a kémiai összetevőt, amely - a vegyszeres kezelés során és azt követően - szilikonok és ásványi olajok nélkül állítja vissza a haj roncsolt kötéseit. A márka által bemutatott, teljesen eredeti hajkozmetika segítségével meggátolhatja a festésnél előálló hajkárosodást. Egy egyedülálló vegyi receptúra, amely képes megsokszorozni és megújítani a sérült diszulfid kötéseket.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Olaplex N°.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo – Tisztító Volumenizáló Méregtelenítő Száraz Sampon 178g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!