Matrix High Riser Pre-Bonbed Szőkítő 500g matrix

Ingyenes házhozszállítással
  •  Matrix  High Riser Pre-Bonbed Szőkítő 500g matrix 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119717-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Matrix High Riser Pre-Bonbed Szőkítő 500g matrix:

Bemutatjuk a forradalmian új Matrix High Riser Pre-Bonded Lightenert, amely a tökéletes megoldás a tökéletes szőkeség elérésére anélkül, hogy veszélyeztetné haja épségét. Ezt az innovatív szőkítő kifejezetten arra tervezték, hogy egy kezelés alatt több szinten világosítsa ki a hajat, így ideális azok számára, akik ragyogó, lenyűgöző szőke árnyalatra vágynak.

Emelje platinává a legsötétebb alapokat egy szolgáltatásban. A Matrix legerősebb szőkítője akár 9 árnyalatot világosít, és a legmagasabb koncentrációjú citromsav + glicin segít megvédeni a kötéseket, hogy a rostok erősek maradjanak.

Miért szeretjük:

Ezt a szőkítő az Pre-Bonded technológiája különbözteti meg a többitől, amely segít megvédeni a hajat a világosítási folyamat során bekövetkező károsodástól. Ez azt jelenti, hogy haja erős, egészséges és fényes marad még többszöri felvitel után is.

A Matrix High Riser Pre-Bonded Lightener használata is hihetetlenül egyszerű, sima és krémes állaga biztosítja az egyenletes felvitelt. Minden hajtípusra alkalmas, és sokféle szőke árnyalat létrehozására használható, a platinától a mézig.

Tapasztalja meg a Matrix High Riser Pre-Bonded Lightener erejét, és érje el álmai szőke megjelenését anélkül, hogy veszélyeztetné vendége hajának egészségét. Vendéged hálás lesz neked!

Matrix High Riser Pre-Bonbed Szőkítő 500g matrix

Matrix matrix:

Az amerikai, világelső fodrászati márka magas minőségű, innovatív termékeket és a legújabb fodrászati trendeket bemutató képzési programot biztosít fodrászai számára.

A Matrix hatékony termékeit használó kreatív fodrász társadalom így már világszerte megélheti az "Amerikai Álmot" és válthatja valóra elképzeléseit.A Matrix márkát 1980-ban egy fodrászházaspár - Arnie és Sydell Miller alapította. Céljuk egy fodrászok számára egységes termékcsalád kifejlesztése és forgalmazása volt, mely segítségükre lesz üzletük fejlesztésében, valamint tehetségük és kreativitásuk bemutatására szolgáló eszközzé válik. Ma, több, mint húsz évvel később, az eredeti eszmék még mindig élnek, és a Matrix az Egyesült Államok professzionális hajtermékeinek élmezőnyében foglal helyet.

A Matrix megad minden segítséget, amire fodrászként szükséged lehet: a minőségi és elérhető áru termékektől a teljes körű, személyre szabott képzésig, egészen a szalon közvetlen komplex marketingjéig. Ez a márka valóban ért a professzionális fodrászok nyelvén.

A márka hajfestékek, formázó és hajápoló termékek széles választékát kínálja, így például: Biolage, Total Results, Socolor Beauty, Color Sync, Design Pulse és Opti.wave.

A Matrix minden fodrász szakembert arra ösztönöz, hogy a szépség iránti szenvedélyéből egyéni sikert kovácsoljon.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Matrix High Riser Pre-Bonbed Szőkítő 500g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!