Magic Hair Magic Wind Professzionális Hajszárító vitamin

Ingyenes házhozszállítással
  • Magic Hair Magic Wind Professzionális Hajszárító vitamin 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119246-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Magic Hair Magic Wind Professzionális Hajszárító vitamin:

Tulajdonságok:

  • AC motor: igen
  • Ionizáló funkció: igen
  • Szín: Fekete

A Magic Wind egy olyan hajszárító, mely egyesíti a fodrász szalon minőséget és az otthoni hajápolást. A Magic Wind egy átlagos hajszárítónál sokkal több, hiszen a professzionális fodrászatokban használt készülékekhez hasonlóan, ebben is AC motor dolgozik. A nagyteljesítményű belső mellé ionos technológia társul, mely a minőségi hajszárítás must-have-je.

AC 17 motor pont, mint a szalonban.

Manapság senkinek sincs ideje órákat ülni a fodrásznál, így a gyorsaság az egyetlen elfogadható munkatempó. Csak az idővel szabad spórolni, a minőség rovására viszont ez semmiképp nem mehet. A profi fodrászok tudják, hogy a megfelelő eszközökkel bizonyos folyamatok lerövidíthetők. A hajszárítás is ilyen.

Ionizáló technológia negatív ionok, pozitív hatás.

A Magic Wind hajszárító a legmodernebb, ionizáló technológiát használja. Az ionok olyan elemek, melyek lehetnek negatív és pozitív töltésűek is. Az ionizáló technológia hajunk azon tulajdonságát használja ki, hogy a hajszálak felületén mind negatív, mind pozitív töltésű ionok megtalálhatóak. Hajmosáskor a nedvesség pozitív töltéssel ruházza fel hajunk egész felületét, a Magic Wind hajszárító pedig negatív ionokat juttat a hajzuhatagba, így segít kiegyensúlyozni a két töltés hatásait.

Miért érdemes Magic Wind hajszárítóra váltani?

A szalonminőségű AC motoros, ionizáló technológiás készülékek általában horribilis összegbe kerülnek, a Magic Wind hajszárító modern technológiája viszont barátságosabb áron az otthonodba költözhet. 

A hajszárítás során fontos, hogy minél kevesebb ideig tegyük ki hajunkat hőhatásnak. Ha egy hajszárító gyorsan dolgozik, az azt jelenti, hogy csak kevés ideig éri hő a hajat, így nem szárad ki. A meleglevegős eszköz gyorsasága nemcsak a hőfoktól, de a sebességi fokozattól is függ. 

Az ionos technológia úgy segít a haj egészségének megőrzésében, hogy nedvességet zár a szálakba, ionokat oszt el egyenletesen a haj felszínén, ezzel csökkenti az elektrosztatikusságot. Minél kevésbé sztatikus a haj, annál kevésbé sérülékeny, hajlamos töredezésre, hajhullásra.

Magic Hair Magic Wind Professzionális Hajszárító vitamin

Magic Hair vitamin:

A 2012-ben alapított magyar tulajdonosú Easy Group Kft. alá tartozó hajápolási termékeket forgalmazó márka. A márka kínálatában étrend-kiegészítő hajnövesztő vitaminok, italok, hajápolási és formázási termékek találhatóak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Magic Hair Magic Wind Professzionális Hajszárító termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!