Magic Hair Gummies Málna Ízű Gumi vitamin

Ingyenes házhozszállítással
  • Magic Hair Gummies Málna Ízű Gumi vitamin 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#106222-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Magic Hair Gummies Málna Ízű Gumi vitamin:

Ismerd meg a Magic Hair hajápoló termékcsalád legújabb termékét, a Magic Hair Gummies gumimaci hajvitamint! Ezekben a finom kis gumimacikban hatalmas erő lakozik, olyan speciális összetevők kombinációjának köszönhetően, amelyek segítenek ápolni és egészségessé tenni a hajszerkezetet belülről kifelé haladva, ugyanis a hosszú, fényes és táplált haj növekedése szervezeten belül kezdődik.
Varázslatos összetevők
A gumimacik egyik fő alkotóeleme a biotin. A hajra és körömre gyakorolt pozitív hatásai miatt időnként H-vitaminnak vagy a szépség vitaminjának is nevezik. A biotin segít megőrizni a haj, köröm és a bőr egészségét, ezen kívül segíti az idegrendszer megfelelő működését is. A gumimacik kúraszerű fogyasztásával megállíthatod a hajhullást és a hajvégek töredezését is, így akár a fodrászt is lemondhatod ;) . Vitaminunk fontos hatóanyaga továbbá a szelén és a kollagén. A szelén amellett, hogy hozzásegít a haj normál állapotának kialakításához és fenntartásához még a körmöd egészségéről is gondoskodik. A kollagént pedig a belülről fakadó üdeség és az egészséges, ragyogó bőr vegyületének is nevezhetnénk, így nem véletlen, hogy a Magic Hair gumimacik is tartalmazzák. A kollagén rugalmassá és hidratáltá varázsolja a bőrt, csökkenti a ráncokat, valamint az UV-károsodás ellen is hasznos. Bizonyára tudod, hogy ami a bőröd számára jó, azt a körmeid és a hajszálaid is hasznosítani tudják. Nincs ez másként a kollagén esetében sem. Így a megfelelő kollagénbevitel hatására a körmök megerősödnek, a hajhullás, hajtöredezés pedig megszűnhet.
iconiconicon

A gumimacikban megtalálható összetevőket úgy válogattuk össze, hogy azok együttes erővel, egymást felerősítve fejtsék ki hatásukat, a hosszantartó és látványos eredményért. Odafigyelésed szervezeted egészséges és hosszú hajkoronával fogja meghálálni, továbbá nemcsak hajad mennyiségén, de minőségén is elképesztő változásokat fogsz tapasztalni. Erősebb, ellenállóbb, fényesebb és összességében egészségesebb hajzuhatag lesz a végeredmény.
Magic Hair Gummies
Miért lesz a kedvenc hajvitaminod?
Amellett, hogy feltölt vitaminokkal és segít a hajnövesztésben, még finom és egészséges nassolnivaló is! Magic Hair Gummies gumivitaminunk megalkotásánál, a hatékonyság mellett fontos szempont volt számunkra, hogy a gumimacik finomak, jó illatúak és könnyen fogyaszthatók legyenek, hogy minden nap öröm legyen elrágcsálni. Garantáljuk, hogy ezt az ínycsiklandóan finom, gyümölcsös, málna ízű vitamint te sem fogod elfelejteni bevenni.

Magic Hair Gummies Málna Ízű Gumi vitamin

Magic Hair vitamin:

A 2012-ben alapított magyar tulajdonosú Easy Group Kft. alá tartozó hajápolási termékeket forgalmazó márka. A márka kínálatában étrend-kiegészítő hajnövesztő vitaminok, italok, hajápolási és formázási termékek találhatóak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Magic Hair Gummies Málna Ízű Gumi termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!