Kerastase Nutritive Masquintense Riche Hajmaszk 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Kerastase Nutritive Masquintense Riche Hajmaszk 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117677-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Kerastase Nutritive Masquintense Riche Hajmaszk 500ml:

Kerastase Nutritive Masquintense Riche mélyen tápláló, koncentrált hajmaszk

A Kérastase Masquintense Riche egy mélyen tápláló, magas koncentrációjú, gazdag hajmaszk, amelyet a nagyon száraz, közepes és vastag hajra terveztek.

Száradásgátló polimereket tartalmaz, amelyek könnyedén és légiesen tartják a hajat, miközben alapvető tápanyagokat biztosítanak és erősítik a hajat. Ez teszi a Masquintense Riche-t a legjobb maszkká a durvább/vastagabb hajra. A gazdag krém tápanyagokat és nedvességet juttat a hajba, azonnal ragyogó fényt, rugalmasságot és szaténfényt kölcsönöz neki.

A Masquintense Riche állaga gazdag és sűrű fehér krém. Ideális a nagyon száraz haj ápolására. Akár 89%-kal több hidratáltságot biztosít közvetlenül a használat után, és 72 órán át táplálja a hajat.

Összetevők:

NÖVÉNYI PROTEINEK: A búzából, kukoricából és szójából származó fehérjék ebben a fehérje tartalmú hajmaszkban szó szerint táplálék kiegészítőként működnek. Zsírsavakkal, omega savakkal és vitaminokkal kombinálva alapvető tápanyagokkal látják el a hajat.

NIACINAMID: A B3-vitamin származéka, amely tápanyagokat zár be a hajba. Ennek köszönhetően ez a maszk képes megerősíteni a hajszálak védőrétegét és hosszú távon megőrizni egészségüket.

TÁPLÁLÓ LIPIDEK: A lipidek és a glicerin tökéletesen adagolt, optimális arányú mennyisége sima textúrát és intenzív táplálást biztosít a hajnak.

Otthoni használat:

Vigye fel a hajfürdővel mosott és törölközőszáraz haj hosszakra és végekre. Masszírozza be a haj hosszába a hajvégekig. Hagyja hatni 3-5 percig. Öblítse ki. Szemmel való érintkezés esetén azonnal alaposan öblítse ki a szemét vízzel. Ha irritáció lép fel, használja ritkábban a maszkot. A Masquintense Riche-t a Satin vagy Satin Riche hajfürdővel történő mosás után használja.

Kerastase Nutritive Masquintense Riche Hajmaszk 500ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kerastase Nutritive Masquintense Riche Hajmaszk 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!