Cocochoco Szulfátmentes Sampon 150ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Cocochoco Szulfátmentes Sampon 150ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117851-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Cocochoco Szulfátmentes Sampon 150ml:

A COCOCHOCO Szulfátmentes Sampon magas technológián alapuló professzionális termék. Ez a luxus minőségű sampon minden haj álma, ugyanis minőségi összetevőinek révén gyorsan regenerálja a  hajat, káprázatos fényt és ragyogást kölcsönöz neki.

Kifejezetten alkalmas az érzékeny fejbőr és haj tisztítására, mivel nem tartalmaz semmiféle irritáló vagy szárító anyagot. Hajmosáskor azonnal enyhíti a kipirosodott vagy érzékeny fejbőr irritációját és helyreállítja annak egyensúlyát.

Ezt a sampont kifejezetten ajánljuk azoknak is, akik átestek a COCOCHOCO KERATINOS TARTÓS HAJKEZELÉSEN és szeretnék megőrizni a hajegyenesítés hosszantartó gyönyörű hatását.

Tökéletes ápolást nyújt számodra is, ha póthajjal rendelkezel, ugyanis ez szulfátmentes sampon megőrzi a hajfelrakás során alkalmazott anyagok hajban maradását, valamint a póthaj ápolására használt keratinos anyagot nem mossa ki a hajból, mint a többi sampon, így hosszú ideig élvezheted gyönyörű hajkoronádat.

Ajánlott: minden hajtípusra, érzékeny fejbőrrel és hajjal rendelkezők számára, Cocochoco keratinos hajegyenesítés utáni hajmosásokra, póthajjal rendelkezők számára.

Használata: Minden hajmosáskor használd a Szulfátmentes sampont nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. A tökéletes hatás érdekében használd a COCOCHOCO Szulfátmentes Hajkondicionálót és a COCOCHOCO Keratinos Maszkot.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték.

Cocochoco Szulfátmentes Sampon 150ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Cocochoco Szulfátmentes Sampon 150ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!