Cocochoco Silver Touch – Hamvasító Sampon 250ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Cocochoco Silver Touch – Hamvasító Sampon 250ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117860-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Cocochoco Silver Touch – Hamvasító Sampon 250ml:

A Cococochoco Silver Touch termékcsalád termékei célzott pigmentekkel gazdagított hamvasító termékek, melyek segítenek eltávolítani a nem kívánt sárga tónusokat a hajból.

Pigmentjei erőteljes színnel rendelkeznek, ugyanakkor nem okoznak a hajban erős lila színt, mint más hasonló termékek.

Tökéletes utógondozást nyújtanak a Tartós hajegyenesítés és Tartós Hajbotulin kezelés után, ugyanis Szulfát- és Parabénmentes termékek, mely igen ritka az anti-yellow termékek világában. A kapott haj színe tartós és természetes lesz, nem eredményez túlzott lila tónust a hajban.

Mindamellett, hogy ez a termékcsalád anti-yellow tulajdonsággal bír, nem szárítja ki a hajat, mint a piacon lévő hasonló termékek, hanem ellenkezőleg, javítja a haj szerkezetét, számtalan értékes, és gazdag hatóanyagának köszönhetően. Már a hajmosás alkalmával érezhető a termékek ápoló tulajdonsága, szinte azonnal puhává, lággyá varázsolja a hajszerkezetet.

Gyengéden bánik a festett szőke, a fehér, illetve ősz hajjal egyaránt. Extra gondozást ad neki, gyönyörű fényt kölcsönöz a hajszálaknak.

A frissen kiszőkített haj sárga tónusának semlegesítésére egyaránt alkalmazható, valamint a már korábban festett haj, sárga pigmentjeinek semlegesítésére is, így segít megőrizni a hajszín élénkségét, természetes ragyogását.

Gyakran előforduló tény, hogy a festett haj elveszti színét a napsugárzás hatására, környezeti szennyező anyagok következtében, valamint a víz klórtartalma révén.

Az anti-yellow sampon használatával ezek a tényezők kiküszöbölhetőek, így folyamatosan gyönyörű fényben pompázhat a festett haj színe.

Az Anti-Yellow termékcsalád úgy lett kifejlesztve, hogy egymás hatását felerősítsék, így a két termék együtt működik tökéletesen.

Az anti-yellow családban használt tápláló összetevők a következőek, melytől a haj csodásan puha és selymes lesz:

- Shea vaj

- Kókuszolaj

- Olívaolaj

- Kollagén

- Baobab kivonat

- Aloe Vera

- Kamilla

Használata:

Nedvesítsük be a hajat, meglehetősen meleg vízzel, hogy a haj jobban magába engedje a lila pigmenteket. Vigyük fel a sampont, a fejtetőtől a hajvégekig, gyengéden masszírozzuk a hajba, fordítsunk különös figyelmet a sárgább területekre. A fejtetőnél kezdjük a samponozást, ugyanis a hajhossz szerkezete porózusabb, így az előbb beszívja a sampont, ezért kell mindig a fejtetővel kezdeni. Ha természetes szőke árnyalata van a hajnak elég 2-3 percig rajta hagyni a hajon, ha frissen festett, szőkített vagy erősen rezes árnyalatú a haj 5-6 percet vagy akár tovább is hagyhatjuk a hajon a sampont. Hideg vízzel érdemes a hajból kimosni a sampont. Ezüstös, vagy platina szín elérése érdekében akár 10-20 percet is hagyhatjuk a sampont a hajon.

Ezután alkalmazzuk a kondicionálót a haj teljes hosszán, mely erősíti a sampon intenzitását, és számtalan értékes hatóanyagának köszönhetően hidratálja és táplálja a hajszálakat. A kondicionálót is hagyhatjuk pár percig a hajon, majd gyengéden mossuk ki.

Cocochoco Silver Touch – Hamvasító Sampon 250ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Cocochoco Silver Touch – Hamvasító Sampon 250ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!