Alfaparf Brunette Anti-Orange kondicionáló 200 ml

Ingyenes házhozszállítással
  •  Alfaparf Brunette Anti-Orange kondicionáló 200 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#114063-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Alfaparf Brunette Anti-Orange kondicionáló 200 ml:

Anti-narancs kondicionáló természetes vagy festett, gesztenyebarna és barna hajra.

Kibontja a hajat és semlegesíti a nemkívánatos sárga árnyalatokat.

Használat

A samponos mosás után vigyük fel a hajra és oszlassuk szét a hajhosszon és a hajvégeken. Hagyjuk hatni 3 percig. Fésüljük meg a hajat, majd alaposan öblítsük le.

Figyelmeztetés

A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse a felhasználási útmutatót. Ez a termék nem 16 évnél fiatalabb személy használatára készült. Az ideiglenes tetoválások, mint a fekete henna, fokozzák az allergia kockázatát. Ne fesse be a hajat, ha kiütéses az arc vagy a hajas fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült; ha korábban voltak hajfestés utáni nem várt reakciói vagy a múltban az időleges tetováló anyag, mint a fekete henna irritációt okozott. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek egyes személyeknél bőrirritációt okozhatnak, ezért javasoljuk, hogy végezzen érzékenységi bőrpróbát az útmutató alapján. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére, mert vakságot okozhat. Szembe ne kerüljön. Gyermekektől távol tartandó. A felvitelhez használjon védőkesztyűt. A maradandó foltok elkerülése érdekében kerülje a termék textíliákkal és más felületekkel való érintkezését. Érintkezés esetén azonnal mossunk le minden esetleges termékcseppet. Professzionális minőség.

Alfaparf Brunette Anti-Orange kondicionáló 200 ml

Alfaparf:

Az Alfaparf Olaszország egyik vezető, professzionális hajápoló készítményeket gyártó márkája, mely több, mint 30 éve áll a fodrászok szolgálatában.

A márka kínálatában hajfestékeket, hajformázó és hajápoló készítményeket találunk.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Alfaparf Brunette Anti-Orange kondicionáló 200 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!