Exalto Professional 1025 ALMA 30cm Babafej

Ingyenes házhozszállítással
  • Exalto Professional 1025 ALMA 30cm Babafej 0
  • Exalto Professional 1025 ALMA 30cm Babafej 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119030-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Exalto Professional 1025 ALMA 30cm Babafej:

Haj Típus: Emberi Haj – Göndör

Szín: 3 - Sötét

Sűrűség: Magas

Az Alma professzionális hajformázó fej az Exalto kötelező darabja azoknak a fodrászoknak, akik szeretnék tökéletesíteni vágási technikáikat texturált, göndör hajon.

Az Alma babafej hajhossza 30 cm, ami körülbelül 5 vágási szakaszt jelent, ideális fodrászok számára, hogy megtanulják, hogyan vágjanak texturált hajat. 

Balayage és fehérítő gyakorlatokat is végezhet az Alma professzionális hajformázó fején; ennek a babafejnek a göndör haja 100%-ban természetes, indiai eredetű. Nem javasoljuk ennek a professzionális hajformázó fejnek a színezését, mivel a színe már elég sötét (3-as tónusszint), így nem lesz látható eredmény.

Minden használat után samponozást és kondicionálást igényel, hogy hossza, sűrűsége és minősége az idő múlásával is megmaradjon.

Minél texturáltabb, göndörebb vagy hullámosabb (afro vagy göndör) a haj, annál törékenyebb. Ezért elengedhetetlen egy speciális göndör hajrutin kialakítása: az Alma babafejen texturált, göndör vagy hullámos hajhoz igazított kezelést, sampont és kefét kell használni. Ezután a hullámos hajápolási rutinhoz javasoljuk, hogy hajszárítással szárítsa meg a göndör hajat Alma professzionális hajformázó fején diffúzorral és kefével a gyönyörű göndörítés érdekében.

Exalto Professional 1025 ALMA 30cm Babafej

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Exalto Professional 1025 ALMA 30cm Babafej termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!