Vitaking B5 Vitamin - Pantoténsav 90db

Ingyenes házhozszállítással
  • Vitaking B5 Vitamin - Pantoténsav 90db 0
  • Vitaking B5 Vitamin - Pantoténsav 90db 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#110241-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Vitaking B5 Vitamin - Pantoténsav 90db:

Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében. A pantoténsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál mentális teljesítményhez.

Pantoténsav – B5-vitamin

Vitaking Pantoténsav termékével bővítette ki a B-vitamin családját. A pantoténsav B5-vitaminként is ismert.

Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében.

A B5-vitamin részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban,  hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez. Bizonyítottan hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,  a normál mentális teljesítményhez és részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban.

A B5-vitamin vízben oldódik, célszerű rendszeresen pótolni,  akárcsak a többi B-vitamint. A pantoténsavnak már a neve is utal előfordulási helyére: a görög eredetű név jelentése: mindenütt előforduló,  tehát igen sok élelmiszerben előfordul. Ezt a vitamint 1931-ben fedezték fel. A pantoténsav két formában létezik: pantetin és kalcium-d-pantotenát. Az utóbbit alkalmas a legtöbb célra.

Ezekben az ételekben található B5-vitamin: hal, baromfi, teljes kiőrlésű lisztek, joghurt, hüvelyesek, tojássárgája, vese, máj, élesztők a brokkoli és a spirulina alga.

Ugyan a pantoténsavnak számos hasznos tulajdonsága van, jellemzően B-komplex készítmények vagy jó minőségű multivitaminok összetevőjeként találkozhatunk vele. Mivel a B-vitamin család tagjai együtt hatékonyabban működnek, mint külön-külön, így ha B-5 vitamin hiányunk van, akkor is érdemes legalább egy B-komplex készítmény kiegészítőjeként szedni.

 

Vitaking B5 Vitamin - Pantoténsav 90db

Vitaking:

Kiváló minőségű Vitaking vitaminok, gyógynövények, étrend-kiegészítők az egész családnak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Vitaking B5 Vitamin - Pantoténsav 90db termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!