Vitaking Gyermek Multivitamin Rágótabletta 90db

Ingyenes házhozszállítással
  • Vitaking Gyermek Multivitamin Rágótabletta 90db 0
  • Vitaking Gyermek Multivitamin Rágótabletta 90db 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#110234-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Vitaking Gyermek Multivitamin Rágótabletta 90db:

Sok gyerek kevesebb gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt mint szükséges lenne, emiatt hiányt szenvedhet különféle vitaminokból és ásványi anyagokból. Pedig egészségükhöz és optimális fejlődésükhöz naponta valamennyi vitaminból szükségük van a megfelelő mennyiségre. Ez a finom, meggyes multivitamin rágótabletta készítmény a legkisebbek igényeinek megfelelően lett összeállítva.

Meggyes ízű állatfigurás multivitamin a kicsiknek

Gyerek meggyes multivitamin rágótabletta speciálisa a legkisebbeknek – 4-6 éves korosztálynak – készült. Meggyes ízesítésű multivitamin készítmény, ami a gyerekek szervezetének igényei szerint lett kialakítva. Nagyon kellemes ízű, így könnyen megszeretik a kicsik, és hozzászoktathatóak az egészséges életmód részeként a megfelelő vitaminpótláshoz.
 
Az egészséges gyerekek örökmozgók. Aligha van vidámabb látvány, mint a futkározástól, hancúrozástól, önfeledt játéktól kipirult és csupa kosz gyerekarc. A gyerekkor erről szól, vagy erről kellene, hogy szóljon. De mi történik, ha a város terjeszkedése elveszi a gyerekektől a mozgáshoz szükséges teret, az egészséges fejlődéshez szükséges tiszta környezetet. Mitől nő nagyra a gyerek, ha a szupermarketek kínálata már nem tartalmazza a nagyi kertjének gyümölcseiben rejlő gazdag vitamin és ásványi anyag összetételt? Akkor kell egy kis segítség!

A legkisebbek gyakran nem kedvelik a tablettákat, mindegy, hogy gyógyszerről vagy vitaminról van szó. Ezeket a jó ízű szopogatható vitaminokat kedvelni fogják. A vidám állatfigura mintájú kis tablettákkal játékosan lehet hozzászoktatni gyereket a vitaminfogyasztáshoz.

A termék nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószereket.
 
 
Minden tabletta 17-féle létfontosságú vitamint (A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat), ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz (cink, kalcium, vas, jód, réz), amelyek tökéletes egyensúlya gondoskodik a kicsik szervezetének ideális vitaminellátottságáról.
  • A cink hozzájárul a normál szellemi működés, a normál csontozat és az immunrendszer fenntartásához.
  • A jód hozzájárul a normál idegrendszer és szellemi működéséhez fenntartásához.
  • A kalcium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a normál izomműködéshez. Valamint szükséges a normál csontozat fenntartásához is.
  • A réz hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez.
  • A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

 

Vitaking Gyermek Multivitamin Rágótabletta 90db

Vitaking:

Kiváló minőségű Vitaking vitaminok, gyógynövények, étrend-kiegészítők az egész családnak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Vitaking Gyermek Multivitamin Rágótabletta 90db termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!