Vitaking VitaKrill 30db

Ingyenes házhozszállítással
  • Vitaking VitaKrill 30db 0
  • Vitaking VitaKrill 30db 1
  • Vitaking VitaKrill 30db 2
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#110352-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Vitaking VitaKrill 30db:

Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz nagy tisztaságú vizeiben. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak. Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, ám a krill olaj az emberi szervezet számára könnyebben emészthető, és jóval értékesebb.  A krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsavakat érdemes rendszeresen fogyasztani, mivel az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működésé­hez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el)

Kiváló Omega-3 forrás

Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak.

Vitakrill olaj és Omega 3

Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre.

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.

 

Vitaking VitaKrill 30db

Vitaking:

Kiváló minőségű Vitaking vitaminok, gyógynövények, étrend-kiegészítők az egész családnak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Vitaking VitaKrill 30db termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!