Vitaking Omega-3 Olaj 150ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Vitaking Omega-3 Olaj 150ml 0
  • Vitaking Omega-3 Olaj 150ml 1
  • Vitaking Omega-3 Olaj 150ml 2
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#110344-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Vitaking Omega-3 Olaj 150ml:

Vitaking Omega-3 olaj 150ml-es kiszerelésben, tisztított halolajjal, citromolajjal, E-vitaminnal és rozmaring kivonattal. A termék finom citromos íze mellett a hal íze szinte alig érezhető. Kellemes aromája miatt bátran adható gyermekeknek is. Hatóanyag-tartalom egy napi adagban (5ml) min. 350mg EPA és min 2000mg DHA /napi adag.  A halolajban található EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működésé­hez, a DHA hozzájárul a normál agymű­ködés  és normál látás fenntartásához.

Omega-3 olaj kicsiknek és nagyoknak

Az omega-3 olaj és a benne található zsírsavak (EPA és DHA) mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában és egészségmegőrző szerepe is van. Napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

Az omega-3 zsírsavak nem csodaszerek. Rendkívüli hatásuk egyszerűen abból fakad, hogy az emberi evolúcióban kitüntetett szerepet játszottak, ma meg gyakorlatilag hiányzik az étrendünkből. Ha nem kapnánk levegőt, a levegő is csodaszernek tűnne. – Szendi Gábor

Az Omega-3 leginkább a hidegvízi halakban (halolaj) és tengeri herkentyűkben található meg. Az Omega-3 olaj (és a benne lévő EPA és DHA) hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA a normál agymű­ködéshez és normál látáshoz. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában,  főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA – hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak) zsírsav a szervezetre. EPA (eikozapentaénsav), ami nélkülözhetetlen a szervezetünk megfelelő működéséhez.

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
  • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el

Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. ” Szendi Gábor

Miért fontos az Omega-3 olaj fogyasztása?

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
  • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

 

Vitaking Omega-3 Olaj 150ml

Vitaking:

Kiváló minőségű Vitaking vitaminok, gyógynövények, étrend-kiegészítők az egész családnak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Vitaking Omega-3 Olaj 150ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!