Vitaking Alfa - Liponsav 60db

Ingyenes házhozszállítással
  • Vitaking Alfa - Liponsav 60db 0
  • Vitaking Alfa - Liponsav 60db 1
  • Vitaking Alfa - Liponsav 60db 2
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#110324-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Vitaking Alfa - Liponsav 60db:

Az alfa-liponsav egy különleges tápanyag. Sokáig úgy gondolták, hogy egy vitamin, azonban kis mennyiségben a szervezet is képes szintetizálni, így nem esszenciális tápanyag. Azonban jótékony hatásait akkora adagok esetén fejti ki, amekkorát csak külső bevitellel tudunk biztosítani.

Vitaking Alfa Liponsav

Az alfa liponsav egy különleges tápanyag. Sokáig úgy gondolták, hogy egy vitamin, azonban kis mennyiségben a szervezet is képes szintetizálni, így nem esszenciális tápanyag. A szervezetben a  sejtek energiatermelő központjában keletkezik. Azonban jótékony hatásait akkora adagok esetén fejti ki, amekkorát csak külső bevitellel tudunk biztosítani.
Egyéb elnevezései:

Ezt a természetes tápanyagot napjaink egyik legsokoldalúbb étrend-kiegészítőjének tartják. Zsírban és vízben egyaránt oldódó molekula, áthatol a sejtmembránon, ezáltal szervezetünk minden egyes sejtjébe képes eljutni.

Az alfa-liposav az emberi szervezet szinte minden sejtjére hatással lehet. Segíti a B-vitaminokat, hogy a szénhidrát- , fehérje- , zsíranyagcserére kifejtsék hatásukat.
Az élelmiszerekben például a májban vagy az élesztőben fordul elő.  Hatását akkor fejti ki leginkább ha rendszeresen fogyasztjuk.

Hogyan használd?

Az alfa-liponsav kiegészítéssel kapcsolatban fontos tudnivaló, hogy lényegesen hatékonyabban szívódik fel éhgyomorra.  Napi ajánlott mennyisége: 1 kapszula fél órával étkezés előtt.

A Vitaking terméke kapszulánként 250 mg hatóanyagot tartalmaz.

 

Vitaking Alfa - Liponsav 60db

Vitaking:

Kiváló minőségű Vitaking vitaminok, gyógynövények, étrend-kiegészítők az egész családnak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Vitaking Alfa - Liponsav 60db termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!