Life Care Parfüm, See Stephanie 50 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Parfüm, See Stephanie 50 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113979-3907
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Parfüm, See Stephanie 50 ml:

BEMUTATÁS

A See Stephanie parfüm teljességében átölel, szembeállít érzékekkel, tapasztalatokkal és életedben jelen lévő, vagy valaha részt vevő kedves emberek emlékével. Édes illata igazi mesebeli világba repít, ahol minden lehetséges, és TE vagy minden lehetőségnek a középpontjában.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

Finom parfüm barack és keserű narancs illattal, könnyed frézia, rózsa, jázmin és magnólia, puha pézsma, amber és cédrus fa beütéssel.

HASZNÁLATI UTASITÁS

A parfümöt ott használjuk, ahol a pulzusunkat a legjobban érzékeljük. A csuklónál, a karnál, a dekoltázsnál, vagy a térdhajlatban. További területek, ahol diszkréten alkalmazhatjuk: nyak, homlok, haj.


A parfümöt fürdés után célszerű használni, hiszen olyankor a bőr az átlagnál kicsit melegebb és nedvesebb, így az illat hatása jobban és hosszabban érvényesül.


Várandós anyukák is bátran használhatják.

Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt, van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Life Care Parfüm, See Stephanie 50 ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Parfüm, See Stephanie 50 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!