Life Care Hidratáló lábmaszk, FEET SPA 2 db./40 g

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Hidratáló lábmaszk, FEET SPA 2 db./40 g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#114027-21299
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Hidratáló lábmaszk, FEET SPA 2 db./40 g:

BEMUTATÁS

Bár nehéz feladatot látnak el, a teljes testsúlyt megtámasztják, nem tagadhatjuk, hogy a lábak a legelhanyagoltabb testrészek közé tartoznak.

A lábak pornak, szennyeződéseknek és más környezeti tényezőknek vannak kitéve, amelyek károsítják a védő bőrréteget. A meleg vagy a hideg, a séta, a hosszú ideig tartó állás, nem is beszélve a divat szeszélyeiről a lábbelik tekintetében - a talp mindezt támogatja.

Fokozatosan elveszítik természetes hidratáltságukat, ami csúnya problémákhoz vezet, például durva bőr, repedések és tyúkszem.

Hidratáló lábmaszk, FEET SPA, Life Care®:

>>Intenzíven hidratálja a láb száraz és durva bőrét;

>>Védelmet és ápolást biztosít az első használattól, a bőr sima és finom tapintásúvá válik;

>>Niacinamidokon, kecsketejen és shea vajon alapuló formula.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

Niacinamidok:

Ezek a B3-vitamin egyik formája, alapvető összetevők, amely intenzív hidratálást biztosítanak a bőrnek, és növelik a bőr zsírsavszintjét. Ez a tápanyag rendkívül fontos szerepet játszik a bőr egészségében és szépségében.

Kecsketej:

Gazdag zsírokban, fehérjékben és alapvető vitaminokban, amelyek helyreállítják a sérült bőrt, csökkentik a szárazságot és egyéb bőrproblémákat. Hatóanyaga, a tejsav szabályozza a bőr természetes pH-ját, javítva annak nedvességmegtartó képességét. A tej a kollagén és elasztin előállításához szükséges fehérjék akár 30%-át is tartalmazza, ezek a bőr egészségéhez nélkülözhetetlen vegyületek.

Shea vaj:

Rendkívül tápláló összetevő a bőr számára, amelyet a shea fából, az afrikai kultúrában szentnek tartott fából készült gyümölcs magjából nyernek. Ez a vaj rendkívül gazdag A -vitaminban, nagyon hidratáló és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik a bőr számára.

HASZNÁLATI UTASITÁS

1. Bontsa ki a lábmaszkot a csomagolásból, és vágja el a szaggatott vonal mentén. 2. Enyhén válassza szét a zoknikat, óvatosan helyezze be a tiszta, száraz lábakat a zoknikba, majd rögzítse a maszkokat a nyilak irányába. 3. 20 perc után távolítsa el a maszkokat, majd öblítse le a lábait. A maszkot hetente 1-2 alkalommal ajánlott használni.

Kizárólag külső használatra. Ne használja irritált bőrre. Nem ajánlott túlérzékeny személyeknek. Kellemetlen érzés esetén távolítsa el. Gyermekektől elzárva tarntandó. Tartsa távol a napfénytől/magas hőmérséklettől.

Life Care Hidratáló lábmaszk, FEET SPA 2 db./40 g

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Hidratáló lábmaszk, FEET SPA 2 db./40 g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!