Life Care Arcmaszk, méh méreggel 25ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Arcmaszk, méh méreggel 25ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113960-21245
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Arcmaszk, méh méreggel 25ml:

BEMUTATÁS

Méhmérget tartalmaz, amely növeli a bőr rugalmasságát, a természetes kollagéntermelést is befolyásolja. Segít a sejtek újratermelődésében, feltölti a finom ráncokat, ragyogóvá változtatja a bőrt, miközben frissít és hidratál.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A méhméreg láthatóan javítja a hegesedett bőrfelületet, és a bőr visszanyeri eredeti színét. Megerősíti a hajszálereket. A méhméreg begyűjtését olyan technológiával végzik, amely során a méheknek semmilyen bántódása nem esik.

Mint B3 vitamin is ismert vagy nikotinamid, niacinamid nagy segitség a bőrnek. Együtt dolgoznak a bőrben lévő természetes anyagokkal hogy láthatóan javitsanak a kitágult pórusok kinézetén, a bőr egyenetlen aspektusán, finom ráncok és vonalak, de a felhám elvékonyodott felületén is, ugyanakkor megerősiti a bőr természetes védekező képességét és csökkentik a külső faktorok problémáját.

HASZNÁLATI UTASITÁS

1. Vegyük ki a maszkot a tasakból. (A maszk két rétegű. Van egy selymes filmszerű és egy másik fehér gyöngyözött rétege).

2. Rakjuk fel óvatosan a maszkot a gyöngyözött résszel kifelé, és ujjainkkal finoman helyezzük rá az arcra, úgy hogy rásimuljon.

3. Ezután távolítsuk el a fehér részt, és igazítsuk el ujjainkkal pontosan a selymes részt az arcon.

4. 20-30 perc után vegyük le, és masszírozzuk az arcbőrbe addig, amíg fel nem szívódik teljesen a szérum.

Kizárólag külső használatra. Ne használjuk irritált bőrön. A nagyon érzékeny bőrűek ne használják. Ha kellemetlen érzésünk támad a használata után, azonnal mossuk le a terméket. Gyermekek kezébe ne kerüljön.

Life Care Arcmaszk, méh méreggel 25ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Arcmaszk, méh méreggel 25ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!