Life Care 3 az 1-ben sampon, tusfürdő és fürdőhab, panthenollal és PHYTOKOMPLEX mezei zsurlóval 500 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care 3 az 1-ben sampon, tusfürdő és fürdőhab, panthenollal és PHYTOKOMPLEX mezei zsurlóval 500 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113993-4107
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care 3 az 1-ben sampon, tusfürdő és fürdőhab, panthenollal és PHYTOKOMPLEX mezei zsurlóval 500 ml:

BEMUTATÁS

3 az 1-ben sampon, tusfürdő és fürdőhab, panthenollal és PHYTOKOMPLEX mezei zsurlóval, Life Care® megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, és emellett a törékeny haj ellenszere, hiszen erősíti a hajszálakat, csökkenti a „szakadását” és a töredezettséget.

A panthenol vagy a B5-provitamin nyugtató, helyreállító, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, ezért gyakran alkalmazzák különféle hajerősítő készítményekben.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A mezei zsurlót már az ókorban is ismerték és alkalmazták. Ásványianyag-tartalma nagyon gazdag. Különösen a szilíciumtartalma egyedülálló, amelyet a szépségápolás ásványának is szoktak hívni. A szilícium stimulálja a kollagéntermelést, amely nélkülözhetetlen a haj és a bőr szépségének és egészségének megőrzése szempontjából.

A szervezetre gyakorolt hatása nagyon intenzív, ezért az egyik leghatékonyabb regeneráló és a fiatalító. A bőr fiatalságát és a hajszálak vitalitását ennek az ásványi anyagnak a jelenléte határozza meg.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Vigye fel nedves hajra és bőrre, enyhén masszírozza be, majd öblítse le vízzel. Ha fürdőhabként használja, tegye a kívánt mennyiséget a kádba, közvetlenül a csapvíz alá. Kerülje a szembe jutást. Gyermekektől elzárva tartandó.

Life Care 3 az 1-ben sampon, tusfürdő és fürdőhab, panthenollal és PHYTOKOMPLEX mezei zsurlóval 500 ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care 3 az 1-ben sampon, tusfürdő és fürdőhab, panthenollal és PHYTOKOMPLEX mezei zsurlóval 500 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!