Life Care Super Water® Ásványi És Nyomelem Komplex - Az Ásványi Anyagok És Nyomelemek Szükségletének Mindennapos Biztosítása 50ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Super Water® Ásványi És Nyomelem Komplex - Az Ásványi Anyagok És Nyomelemek Szükségletének Mindennapos Biztosítása 50ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#109301-1128
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Super Water® Ásványi És Nyomelem Komplex - Az Ásványi Anyagok És Nyomelemek Szükségletének Mindennapos Biztosítása 50ml:

Bemutatás

A táplálékkiegészítőben természetes nyomelemek (oldott és koloid formában) találhatóak. Az összes ásványi anyag és nyomelem olyan finoman van hígítva, hogy könnyen felszívódik a sejtmembránon keresztül, és a szervezetünk így hatékonyan tudja felhasználni őket.

Előnyök és hatások

SUPER WATER – ásványi és nyomelem komplex fontos nyomelemekkel egészíti ki a napi bór, magnézium, szulfát szükségletünket. Emellett további nyomelemeket is tartalmaz, amelyek észrevétlenül szolgálják a szervezetünket!

Használati utasítás

1, 5 ml terméket hígítsunk fel egy pohár vízben vagy gyümölcslében, azért, hogy a szervezet optimális magnézium és többi ásványi anyag szükséglete fedezve legyen. Sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzők számára a napi adagolás 5 ml-ig növelhető. Alkalmanként ők is maximum 1, 5 ml-t fogyasszanak.
 
Termék kódja: 1128

 

Life Care Super Water® Ásványi És Nyomelem Komplex - Az Ásványi Anyagok És Nyomelemek Szükségletének Mindennapos Biztosítása 50ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Super Water® Ásványi És Nyomelem Komplex - Az Ásványi Anyagok És Nyomelemek Szükségletének Mindennapos Biztosítása 50ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!