Life Care NeurotroFIX citikolinnal 30 kapszula

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care NeurotroFIX citikolinnal 30 kapszula 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113950-7102
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care NeurotroFIX citikolinnal 30 kapszula:

BEMUTATÁS

A citikolin az ember szervezetében, még pontosabban a szövet sejtjeiben természetes módon jelen lévő kémiai anyag. Mivel szervezetünk csak kis mértékben képes előállítani, kizárólag megfelelő étrenddel és étrend-kiegészítőkkel pótolható a hiányzó mennyiség.


A citikolin az agysejtek építőelemeit biztosítja. Alapvető szerepet játszik a sejtvédő burok szerkezetének és a sejtfunkciók kialakításában és fenntartásában, ide értve az energiatermelést is.


Támogatja a neurotranszmitterek termelését és egyensúlyát, amelyek az agy optimális működését és egészségét biztosítják.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A formula foszfatidil-kolinnal, foszfatidil-szerinnel, L-glutaminnal, taurinnal, alfa-liponsavval és acetil-L-karnitinnel van kiegészítve. Ezek olyan bioaktív elemek, amelyek hozzájárulnak a tanulással összefüggő folyamatok, a memorizálás, a koncentráció, a figyelem, és az információfeldolgozás sebességének fenntartásához.


A B5-vitamin fenntartja agy szerkezetét és működését, fokozza a mentális teljesítményt, energiával tölti fel a szervezetet, és így csökkentheti a fáradtságot, kimerültséget. A B5-vitamin az olyan neurotranszmitterek termelését stimulálja, mint a szerotonin, a dopamin és a GABA, amelyek nélkülözhetetlenek a kognitív károsodások megelőzésében.

HASZNÁLATI UTASITÁS

1-2 kapszula ajánlott naponta. Kizárólag 30 éves kortól ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Fénytől távol, hűvös, száraz helyen tartandó. A normális étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával. Fogyasszuk lehetőleg a csomagoláson feltüntetett időtartam végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekek elől elzárva.

Life Care NeurotroFIX citikolinnal 30 kapszula

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care NeurotroFIX citikolinnal 30 kapszula termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!