Life Care NauseaSTOP, az önfeledt utazás tablettája, Life Care®

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care NauseaSTOP, az önfeledt utazás tablettája, Life Care® 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113949-7086
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care NauseaSTOP, az önfeledt utazás tablettája, Life Care®:

BEMUTATÁS

Az utazási betegség a belső fülben fellépő meglehetősen gyakori állapot. Ez akkor fordul elő, ha utazás közben ismétlődő mozgás történik, ami megzavarja a belső fület. Nem tartozik a kellemes tünetek közé az émelygés, és az általános rossz közérzet, amely gyakran hasi diszkomfort érzéssel, hányással, szédüléssel, fejfájással, fáradtsággal, hideg verejtékezéssel, sápadtsággal, valamint a szervezet rossz általános állapotával jár.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

NauseaSTOP, az önfeledt utazás tablettája, Life Care® jótékonyan hat az emésztőrendszer egyensúlyára.


A BIO gyömbér, a B6-vitamin és a borsmentaolaj kombinációja hozzájárul az emésztőrendszer optimális működéséhez, és a jó közérzethez. Ideális az utazási betegség megszüntetésére autó, repülő, vonat vagy hajó esetén. Segít mérsékelni a hányingert, a kimerültséget és az általános rossz közérzetet.


A gyömbér azzal csökkenti a hasi diszkomfort érzést, hogy stimulálja a tápanyagok felszívódásában hatékony enzimeket. Méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően serkenti az emésztőrendszert, és felgyorsítja az anyagcserét. A gyömbér energiával és tonizáló hatással is bír, valamint hozzájárul az egész szervezet revitalizációjához.


A B6-vitamin vagy másnéven a piridoxin elősegíti a szervezet anyagcsere-funkcióit, valamint a központi idegrendszerre gyakorolt jótékony hatásáról ismert. Erőteljes antioxidáns hatás jellemzi, és az immunrendszert is erősíti.


A mentaolajnak számos előnyös hatása ismert. Ilyen például a fájdalomcsillapító, és az emésztőrendszerre gyakorolt nyugtató hatása. Emellett az idegrendszer különböző problémáira is hat, mint a fáradtság, a fejfájás, a migrén, a neuralgia.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Naponta igény szerint 2 tabletta javasolt. Lehetőleg étkezés közben fogyasztandó. Kizárólag 16 éves kor felett. Ne lépd túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Fénytől távol, hűvös, száraz helyen tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a hagyományos étrendet. Ha lehet, akkor a csomagoláson található lejárati idő előtt fogyaszd el. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Life Care NauseaSTOP, az önfeledt utazás tablettája, Life Care®

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care NauseaSTOP, az önfeledt utazás tablettája, Life Care® termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
T
Tugyi Imréné - Kérném 2024-03-13 10:17:57 Válasz
T
Tugyi Imréné - Kérném 2024-03-11 14:51:21 Válasz
1 válasz megjelenítése
Szépségklinika
Szépségklinika - Kedves Tugyi Imréné! Telefonon, vagy a kosárba téve tudja megrendelni. Köszönjük! 2024-03-12 14:26:39 Válasz