Life Care Life Impulse® C-Vitamin És Kalcium - Antioxidáns 237ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Life Impulse® C-Vitamin És Kalcium - Antioxidáns 237ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#109229-860
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Life Impulse® C-Vitamin És Kalcium - Antioxidáns 237ml:

  • erősíti az immunrendszert

  • erősíti a csontokat és a fogakat

  • semlegesíti a szabad gyököket

  • csökkenti a megfázás tüneteit

  • vegán termék

Bemutatás

A C-vitamin (aszkorbinsav) a vízben oldódó vitaminok csoportjába tartozik. A legnépszerűbb vitaminról beszélünk. Az aszkorbinsav egy szerves sav, amely antioxidáns hatásáról ismert. Az aszkorbinsavban megtalálható l-enantiomer tulajdonképpen maga a C-vitamin, amit ismerünk. A vízben oldódó vitaminok csoportjába tartozó C-vitamin nagy mennyiségben, egyszerűen kiürül a szervezetből. A szervezet a C-vitamint saját maga nem tudja előállítani, ezért szüksége van arra, hogy élelmiszerekből, vagy más forrásokból pótolja. Érzékeny a hőre, fényre és a párára. A C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagéntermeléshez. Ez egy olyan fehérje, amely megerősíti a csontozatot, a porcokat, az izmokat és a vérereket. Emellett hozzájárul az egészséges erekhez, fogakhoz és csontokhoz.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® táplálékkiegészítő C-vitaminnal, kalciummal, gyógynövényekkel és más ásványi anyagokkal egy olyan erős antioxidáns, amely támogatja a legyengült szervezetet, és semlegesíti a szabad gyökök káros hatásait. Csökkenti a megfázás, és néhány komolyabb betegség tüneteit is. A C-vitamin, kalcium és az ásványi anyagok kombinációja olyan antioxidáns hatással van az immunrendszerre, amely védőfalat épít a szervezet „köré”, és megőrzi a csontok és a fogak optimális állapotát.

Használati utasitás

Fogyasztása 12 éven felüliek számára ajánlott. Naponta 1 evőkanállal fogyasszunk belőle reggel, lehetőleg éhgyomorra. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Termék kódja: 860

Life Care Life Impulse® C-Vitamin És Kalcium - Antioxidáns 237ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Life Impulse® C-Vitamin És Kalcium - Antioxidáns 237ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!