Life Care Energy Maca Aschwagandhával és Omega 3-mal

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Energy Maca Aschwagandhával és Omega 3-mal 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113946-7083
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Energy Maca Aschwagandhával és Omega 3-mal:

BEMUTATÁS

Az Energy Maca Aschwagandhával és Omega 3-mal, Life Care® energizáló hatást fejt ki az elmére és a testre. Hozzájárul az egész szervezet revitalizációjához, valamint jó közérzetet és belső egyensúlyt biztosít. Az olyan összetevők, mint a Maca, az Aschwagandha, a zöld tea és az Omega 3 hozzájárulnak az általános közérzet javításához. Vitalizálnak, és ellenállóbbá tesznek a stresszel szemben.

Energizálja az elmét és a testet. Hozzájárul a szervezet revitalizációjához, és jó közérzetet, valamint belső egyensúlyt biztosít.


A 4 összetevő szinergikusan fejti ki hatását, és fontos szerepet játszik az agyi funkciók egyensúlyának fenntartásában. Eközben a szervezet alkalmazkodóképességét is növeli.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

Maca gyökér – Fontos kalcium-, vas-, B6-vitamin-, tiamin- (B1-vitamin) és riboflavinforrás, amelyek energiával töltik fel a szervezetet, és segítenek megerősíteni az immunrendszert. Jelentős cinktartalma révén szabályozza a hormonális aktivitást, erősíti a csontrendszert, valamint javítja a vérkeringést és a kognitív funkciókat. Aschwagandha – Erőteljes antioxidáns, amely stimulálja a szervezet immunitását, és javítja a fizikai és mentális teljesítményt. Emellett fenntartja a szív- és érrendszer egészségét, és támogatja a hormonrendszer egyensúlyának helyreállítását. Zöld tea – Természetes energizáló, amely segít semlegesíteni a szabad gyököket, és növeli a szervezet természetes ellenálló képességét. Omega 3 – Hozzájárul a kognitív teljesítmény fokozásához, és támogatja az immunrendszert, valamint a szív- és érrendszert. ÚJ

Komplex formula - A Maca, Aschwagandha, zöld tea és Omega 3 az innovatív GreenCaps technológia révén elképesztő hatást fejti ki A GreenCaps mögött egy olyan technológia rejlik, amely mindenféle vegyszeres- vagy hőkezelés nélkül kapszulázza és zárja „be” a hatóanyagokat

 maximális anyagcsere hatékonyság

 csökkenti a gyomor -bélrendszeri irritációt

 szagtalan, és nincs kellemetlen íze

HASZNÁLATI UTASITÁS

Naponta étkezés után 2 kapszula ajánlott. Kizárólag 16 éves kor felett. : Ne lépd túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Fénytől távol, hűvös, száraz helyen tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Ha lehet, akkor a csomagoláson található lejárati idő előtt fogyaszd el. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Life Care Energy Maca Aschwagandhával és Omega 3-mal

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Energy Maca Aschwagandhával és Omega 3-mal termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
I
Ildikó Horváth - Kedves Anna! Szeretnék az összetevők arányairól többet tudni. Köszönettel Ildikó 2023-09-14 14:00:49 Válasz