Jutavit Szerves Magnézium +B6 +D3 Tabletta 70x

Ingyenes házhozszállítással
  • Jutavit Szerves Magnézium +B6 +D3 Tabletta 70x 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119388-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Jutavit Szerves Magnézium +B6 +D3 Tabletta 70x:

JutaVit Szerves Magnézium + B6 + D3 filmtabletta 70 db-os terméke szerves-jól hasznosuló magnézium + B6 + D3 vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A JutaVit Szerves Magnézium kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló magnézium-citrátot tartalmaz. A magnézium-citrátból származó szerves magnézium jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen magnézium (magnézium-oxid, magnézium-karbonát) vegyületek. A magnézium és a B6 vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B6 vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Adagolás: Napi 1 vagy 2 filmtablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Összetevők: magnézium-citrát, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz), fényező anyag (zsírsavak), színezék (titán-dioxid),

Quali®-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei,csomósodást gátló [szilícium-dioxid], kolekalciferol), nedvesítőszer (polidextróz), piridoxin-hidroklorid (Quali®-B), csomósodást gátló (talkum), közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei.

Figyelmeztetés:

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Jutavit Szerves Magnézium +B6 +D3 Tabletta 70x

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Jutavit Szerves Magnézium +B6 +D3 Tabletta 70x termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!