Jutavit Gingko Biloba Forte 120mg +Mg 150mg Kapszula 50x

Ingyenes házhozszállítással
  • Jutavit Gingko Biloba Forte 120mg +Mg 150mg Kapszula 50x 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119400-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Jutavit Gingko Biloba Forte 120mg +Mg 150mg Kapszula 50x:

Összetétel

Hatóanyag ginkigolid, bilobalid. 1 Kapszula tartalmaz ginkgo biloba kivonat 120 mg, ginkgo-flavonglikozid 28,8mg, terpénlakon (ginkgolidok és bilobalod) 7,2mg, magnézium 150 mg.Magnézium oxid, ginkgo biloba kivonat, zselatin, tömegnövelő szer (dikalcium foszfát), csomósodást gátló (szilícium dioxid), kapszulahéj színezék (titán dioxid, kinolin sárga, vörös vasoxid, patent kék).

Felhasználás

Adagolás Napi 1 kapszula. Fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadás gátló szerek szedése, műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal. A kinolin sárga a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Hatás

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! 

Jutavit Gingko Biloba Forte 120mg +Mg 150mg Kapszula 50x

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Jutavit Gingko Biloba Forte 120mg +Mg 150mg Kapszula 50x termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!