Interherb Napi 1 Galagonya Extraktum Kapszula 30x

Ingyenes házhozszállítással
  • Interherb Napi 1 Galagonya Extraktum Kapszula 30x 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119390-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Interherb Napi 1 Galagonya Extraktum Kapszula 30x:

A Galagonya kivonata hozzájárul a szív- és keringési rendszer normál működéséhez. Hatóanyagai (a flavonoidok csoportjába tartozó hiperozid, rutin, vitexin, rhamnovitexin) elősegítik a koszorúér és a szívizom átáramlását, a szív megfelelő vérellátását, gazdaságosabbá teszik a szív oxigen és energiafelhasználását. Ideges, feszült állapotokban elősegíti a szív nyugodt, kiegyensúlyozott működését.

Összetevők/kapszula:

Keményzselatin (zselatin, színezék: Titán-dioxid), galagonya (Crataegus monogyna) virágzó ágvég száraz kivonat (4-7:1), tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló: talkum, magnézium-sztearát, kolloid-szilícium-dioxid.

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula lehetőség szerint ebéd közben rágás nélkül lenyelni. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Figyelmeztetés: Terhes és szoptató anyák fogyasztás előtt kérjék ki kezelőorvosuk véleményét. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Interherb Napi 1 Galagonya Extraktum Kapszula 30x

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Interherb Napi 1 Galagonya Extraktum Kapszula 30x termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!