147259 Elektromos Kozmetikai Szék SILLON Lux 273b 3 Motoros Fekete tetováló bútor

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116493-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

147259 Elektromos Kozmetikai Szék SILLON Lux 273b 3 Motoros Fekete tetováló bútor:

A Sillon márka a felhasználók folyamatosan növekvő elvárásaira válaszul jött létre. A kínálatukban található felszerelések, mint például a funkcionális kozmetikai fotelek, jó minőséggel és egyben megfizethető árral tűnnek ki.

A Lux sorozat kozmetikai székei tökéletesen megfelelnek a szépségszalonokban végzett munka sajátosságából adódó igényeknek. A tökéletesen megtervezett funkcionalitásnak köszönhetően ezek a modellek ideálisak a professzionális sebészetben végzett eljárások széles skálájához. Modern megjelenésük és elegáns részleteik lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen belső térbe illeszkedjenek.

A szükséges berendezések elegancia és funkcionalitása

A Lux 273B elektromos kozmetikai szék 3 db működtetővel van felszerelve , amelyeket a kábelen lévő távirányítóval vezérelnek . A könnyű használat és az egyéni igényekhez való igazodás jelentősen megkönnyíti a különböző kezelések elvégzését. A jellegzetes, elegáns kivitel, az egyszerűség megőrzése mellett, ezt a fotelt vonzó elemévé teszi bármely szakiroda számára.

Szabad beállítás a távirányítóval

Az intuitív távirányítóval a szék simán három síkban állítható – állítható magasságú, valamint állítható háttámla és lábtámasz dőlésszöge. Ez lehetővé teszi, hogy az adott pillanatban végrehajtott eljárásnak megfelelően szabadon beállítsa a pozíciót , amely mind a felhasználó, mind a szolgáltatást végző személy kényelmét befolyásolja.

Funkciók, amelyek megkönnyítik a használatát

Az ülés magassága 65 cm és 84 cm között állítható , és teljesen kihajtva a fotel hossza meghaladja a 2 métert . Ezek a méretek lehetővé teszik a berendezés könnyű használatát különböző magasságú emberek számára, és lehetővé teszik, hogy mind a kliens, mind az eljárást végző személy igényeihez igazítsák . Az ülés jobb oldalán található egy speciális fém tartó a távirányító felakasztásához , ami nagyban megkönnyíti a tárolást és mindig kéznél van.

Lehetőségek arc- és testkezelésekhez egyaránt

A fejtámla kihúzható , ami segít a felszerelést a különböző magasságú felhasználók igényeihez igazítani, stabil tartást biztosítva a fejnek a kezelések során. A fejtámlában található lyuk , amely el van rejtve a sapkától , és a berendezés szabadon kihajthatósága a kanapé pozícióba, jelentősen megnöveli a funkcionalitást az arc- és testkezelések számára. Ez lehetővé teszi a különböző típusú kezelések problémamentes elvégzését , beleértve a kozmetikát, a fizioterápiát vagy a tetoválást. Az alkalmazott megoldások jelentősen javítják a használat kényelmét és a munkaergonómiát .

 

Típus: elektromos

Működtetők száma: 3

Alapszín: fekete

árnyalatok Kárpit színe: fekete árnyalatai Kárpit

anyaga: műbőr

Üléskitöltés: hab Kezelés

: távirányító

Teljesítmény: 150 W

Feszültség: 220-240 V

Garancia: 12 hónap

147259 Elektromos Kozmetikai Szék SILLON Lux 273b 3 Motoros Fekete tetováló bútor

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 147259 Elektromos Kozmetikai Szék SILLON Lux 273b 3 Motoros Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!