147188 Kozmetikai szék Sillon Fekete Küvettákkal tetováló bútor

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116491-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

147188 Kozmetikai szék Sillon Fekete Küvettákkal tetováló bútor:

A Sillon márka a felhasználók folyamatosan növekvő elvárásaira válaszul jött létre. A kínálatukban található felszerelések, mint például a funkcionális kozmetikai fotelek, jó minőséggel és egyben megfizethető árral tűnnek ki.

Egyszerűség és funkcionalitás

A Sillon kozmetikai szék két küvettával egy praktikus berendezés, amely jelentősen javítja a szakszalonok munkáját , beleértve a kozmetikai, masszázs- és tetoválószobákat. A berendezés tökéletes lesz azoknak, akik egyszerű és funkcionális kozmetikai bútort keresnek . Az ülés alá szerelt kihúzható konténereknek köszönhetően a legfontosabb szerszámok és előkészületek mindig kéznél vannak.

A szükséges eszközök mindig kéznél vannak

Az ülés alá szerelt műanyag küvetták könnyű hozzáférést biztosítanak a legszükségesebb szerszámokhoz . A felhasznált anyagoknak köszönhetően a kihúzható tartályok tartósak és könnyen tisztíthatók . A tágas fiókok jelentősen növelik a munka kényelmét , és emellett segítik a rend fenntartását a munkahelyen .

Praktikus megoldások a munka kényelméért

A fejtámlán lévő lyuk, amely egy megfelelően profilozott párna alatt rejtőzik , tökéletessé teszi a széket arc- és hátkezelésekhez egyaránt. A stabil kartámaszok megfelelő támogatást nyújtanak a felhasználónak . Ezek a kettéosztott elemek mozgathatóak, így jól illeszkednek a háttámla helyzetének változtatásához, ráadásul könnyen eltávolíthatók.

Manuálisan állítható dőlésszögek

A lábtámasz és a háttámla szögének fokozatos beállítását egy speciális mechanizmus biztosítja. Egy kézi kar segítségével könnyedén beállíthatja az ülés helyzetét. Ez lehetővé teszi az optimális beállítást az egyéni igényekhez , a kezelések megfelelő és kényelmes elvégzését, valamint a magas használati kényelmet. A fotel lehajtható a kanapé helyzetébe , ami jelentősen növeli a funkcionalitást. Így szabadon végezhet különféle kezeléseket, beleértve a kozmetikát, a fizioterápiát vagy a tetoválást.

Minimalista dizájn

A fotel habszivaccsal van kitöltve, és fekete árnyalatú műbőrrel van bevonva. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés kényelmesen használható, ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható . A megfelelően profilozott szegélyek ergonomikus formát kölcsönöznek az ülésnek . Az egyszerű dizájn és a klasszikus színek megkönnyítik, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen.

Adatok:

Alapszín: fekete árnyalatok

Kárpit színe: fekete

árnyalatok Kárpit anyaga: műbőr

Ülésmagasság: 67 cm

Hossza teljesen kinyújtva: 180 cm

147188 Kozmetikai szék Sillon Fekete Küvettákkal tetováló bútor

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 147188 Kozmetikai szék Sillon Fekete Küvettákkal termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
R
Rab Katalin - Üdvözlet! Szeretném megkérdezni, hogy ez a szék csomagolva dobozzal mekkora? A szállítás miatt érdekelne. 2024-04-24 17:23:31 Válasz