144773 TRON fehér pedikűrállvány pedikűr-manikűr bútor

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#114121-144773
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

144773 TRON fehér pedikűrállvány pedikűr-manikűr bútor:

Egyedülálló állvány pedikűrhöz

A szalonok szokatlan, glamour stílusú elrendezése lehetővé teszi, hogy elszakadjon a valóságtól, és egyedülálló környezetben pihenjen. A Tron pedikűrállványt funkcionalitás, dekoratív kivitel és pazar dizájn jellemzi. A praktikus pancsolómedencével ellátott dekoratív fotel mesés élménnyé varázsolja a lábápoló kezeléseket.

Luxus felszereltség

A gondosan kárpitozott kartámaszok kiváló tartást biztosítanak a kezeknek hosszabb kezelések során is. A dekoratív , stilizált háttámla és a széles habszivacs ülőfelület lehetővé teszi a test kényelmes elhelyezését. Ez magas kényelmet biztosít a felhasználóknak a szolgáltatások használata során. Az alapon egy megfelelő méretű pancsoló medence is található , közvetlen csatlakozási lehetőséggel a vízelvezetőhöz . Ez garantálja a kezelések legmagasabb szintű elvégzését. A pedikűr állvány remek választás– tartalmazza a professzionális kozmetikai eljárások elvégzéséhez szükséges legfontosabb elemeket, a magas higiéniai előírások betartása mellett. Ennek köszönhetően egyetlen vásárlással exkluzív pedikűrsarkot alakíthat ki , amely egyedi karaktert adhat szalonjának.

A pancsoló medence vízmasszázs funkcióval rendelkezik , amely kellemesebbé teszi a kezelést, és lehetővé teszi az izmok ellazulását és a vérkeringés javítását. A hidromasszázs csökkentheti a fájdalmat és jelentősen javíthatja a közérzetet. A zuhanytálcába szerelt lámpa segít egyedi hangulatot teremteni a szolgáltatások során. A különböző színekben való kiemelésének lehetősége rendkívül kellemes élménnyé teszi a lábápolást . A kezelések elvégzését jelentősen megkönnyíti a zuhanytálca mellé szerelt kiegészítő csap, valamint a praktikus lábtartó . Mindezek a részletek teljes kikapcsolódást biztosítanak a felhasználó számára , és egyedi emlékeket hagynak a szalon látogatásáról.

A pontos méretek a képen láthatóak.

A készlet tartalma: egy fotel, egy megvilágított pedikűrpárna elemmel és egy csappal, egy talp.

További adatok:

Alapszín: fehér árnyalatai

Dekoráció színe: ezüstözött

Kárpit színe: fehér

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Üléskitöltés: hab

144773 TRON fehér pedikűrállvány pedikűr-manikűr bútor

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 144773 TRON fehér pedikűrállvány termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!