148416 Fekete Kozmetikai kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120362-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

148416 Fekete Kozmetikai kezelőágy:

Minimalizmus és funkcionalitás

A kozmetikai ágy egy praktikus berendezés, amely javítja a szalonok munkájának hatékonyságát, beleértve a szépség-, masszázs- és tetováló szalonokat. A berendezés tökéletes azok számára, akik egyszerű és funkcionális kozmetikai bútorokat keresnek.

Praktikus megoldások a kényelmes munkavégzéshez

A fejtámlán egy megfelelően profilozott párna alá rejtett lyuk tökéletessé teszi a széket arc- és testkezelésekhez egyaránt. A stabil kartámaszok megfelelő támogatást nyújtanak a felhasználónak.

A dőlésszögek kézi beállítása

A lábtámasz és a háttámla dőlésszögét egy speciális mechanizmus állítja be. A kézi karokkal szabadon beállíthatja a szék helyzetét. Ez lehetővé teszi az egyéni igényeknek megfelelő optimális beállítást, a kezelések megfelelő és kényelmes elvégzését, valamint a magas használati kényelmet. A fotel heverő helyzetbe kihajtható, maximum 2 m feletti hosszúságig, ami jelentősen növeli a funkcionalitását, és a fejtámla nyílásával együtt szabadságot biztosít az arc- és testkezelések elvégzéséhez.

Ergonómia és kényelmes használat

A szék talpa állandó magasságú, így az ülőke állandó szinten van, ami biztosítja a kényelmet a használat során. A fekete árnyalatú tömör fémkeret biztosítja a szükséges stabilitást használat közben. A fejtámla körülbelül 15 cm-rel megnyúlik, és kiváló fejtartást biztosít, függetlenül az ügyfél magasságától. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon végezzen különféle kezeléseket, beleértve a kozmetikai kezeléseket, a fizioterápiát és a tetoválást.

A szék tökéletesen alkalmas lábápolási kezelések végzésére – az osztott lábtámasz kényelmes kezelést tesz lehetővé. A lábtámasz hosszabbítása is állítható, így jobb tartást biztosít a magasabb felhasználóknak. Mindezek a tulajdonságok magas használati kényelmet biztosítanak.

Egyszerű kialakítás

A fotel habszivaccsal van kitöltve, és fekete árnyalatú műbőrrel van bevonva. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés kényelmesen használható, ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható. A megfelelően profilozott szegélyek ergonomikus formát kölcsönöznek az ülésnek. Az egyszerű dizájnnak és a klasszikus színeknek köszönhetően bármilyen belső térbe könnyen beilleszthető.

A pontos méretek a képen láthatóak.

Adatok:

Alapszín: fekete árnyalatai

Kárpit színe: fekete árnyalatai

Kárpit anyaga: műbőr

Ülésmagasság: 73 cm

Hossz teljesen kibontva: 204 cm

148416 Fekete Kozmetikai kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 148416 Fekete Kozmetikai termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!