Sakura 141143 Comfort 806 Barna Masszázsfotel

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119475-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Sakura 141143 Comfort 806 Barna Masszázsfotel:

A Sakura márkát azért hozták létre, hogy a legjobb minőségű masszázsszékeket hozzuk létre, amelyek még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítik. A szakemberek által a masszázsmesterekkel folytatott konzultációk alapján kifejlesztett technológia rendkívül sikeres és kielégítő élményt garantál minden egyes kifejlesztett üzemmód bekapcsolásakor. A Sakura masszázsfotelek egyben nyújtanak kényelmet és egészséget. Relaxációra és meditációra is kiválóak. A felhasználók Európa-szerte nagyra értékelik, javítják mindegyikük életminőségét és egészségi szintjét.

A Sakura masszázsfotelek mesteri precizitása, a legfejlettebb technológia és a felhasználó teljes kényelme jellemzi. Kiváló választás azok számára, akik otthonukban vagy munkahelyükön könnyen elérhető legjobb minőségű masszázsra vágynak. A fotel szerkezete masszív, a kárpit pedig kiváló minőségű eco bőrből készült.

Akár 22 párnával felszerelt, kiváló teljes testmasszázst biztosít.

A Comfort 806 modell egy masszázsfotel, amely számos beépített funkcióval rendelkezik, amelyek közvetlenül az újonnan kifejlesztett Sakura technológiákból származnak. A beépített Bluetooth hangszóró lehetővé teszi az Önnek megfelelő zene bekapcsolását, így maximalizálja elégedettségi szintjét.

A szék vezérlése nem is lehetne egyszerűbb – a távirányítóját a legátláthatóbb módon fejlesztették ki. Csak üljön le, helyezze magát kényelembe, és kapcsolja be a barátságos mechanizmust, amely automatikusan átvizsgálja a hátát, majd kiválasztja a testreszabott masszázst a rendelkezésre álló programok alapján.

A teljes kikapcsolódást a ZERO GRAVITY üzemmódok egyike garantálja, amely 110 és 170 fok között állítható. Beállíthatja az ülésfűtést és bekapcsolhatja a zenét Bluetooth-on keresztül a készülékéről. Szeretné irányítani az időt? Válasszon 10, 20 vagy 30 perces működést.

Konkrét masszázst szeretne választani? 7 mód közül választhat elképesztő teljesítménnyel Mindegyik meghozza szervezetének a szükséges feszültségcsökkentést és erősítést.

Az egész szék úgy van kialakítva, hogy a fejedtől a fenekedig masszírozzon, hosszú L-alakú pályán masszírozva. Pneumatikus masszázs párnákkal mindkét lábon és karon jelentősen javítja a keringést. Minden ülés a székkel felbecsülhetetlen támogatást nyújt a gerinc, a hát és az egész test egészségéhez.

Mindenekelőtt a nap bármely szakában könnyedén ellazulhat, különösen egy fárasztó nap vagy edzés után. A fotel kedvenc társává válhat, és örömet szerezhet vendégeinek. Csodálatos esztétikájával tökéletesen illeszkedik nappalijába vagy irodája elemeként. Az ülésfűtés funkció különösen hasznos lesz, különösen az őszi és téli időszakban.

A Sakura Comfort 806 masszázsfotelek fekete, szürke vagy bézs színben kaphatók.

A Sakura Comfort 806 összes funkciója:

1. Intelligens masszázsmechanizmus automatikus szkenneléssel.

2. Extra hosszú L alakú masszázsút, amely közvetlenül a fejtől a fenékig vezet.

3. 7 masszázsmód.

4. 6 automatikus masszázsmód, amelyek kiválasztott testrészeket masszíroznak;

5. Összesen 22 légzsák állítható légmasszázs intenzitással, beleértve a láb- és vádlipárnákat;

6. Az egyetlen elektromos dagasztómasszázs;

7. GRAVITY ZERO funkció - A vérkeringés javítása érdekében használja a nulla gravitációs funkciót, amely 110 és 170 fok között állítható bekapcsolva, helyet takarít meg és a tökéletes intelligens otthon koncepcióját fejezi ki.

9. Bluetooth zene

10. Derék- és vádlifűtés

Teljesítmény: 130W

Feszültség: ~220V/240V

Névleges üzemidő: 10,20,30 perc

Sakura 141143 Comfort 806 Barna Masszázsfotel

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Sakura 141143 Comfort 806 Barna Masszázsfotel termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!