Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete 0
  • Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete 1
  • Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete 2
  • Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116854-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete:

Fejlett légpárnák

A Kyokei ProMaster 18 ponton elhelyezett, összesen 44 db új kialakítású légpárnák segítségével biztosítja a luxus masszázs élményét.

A légzsákok a vállaknál, a karoknál, a deréknál és a medencénél, valamint a vádli és lábfej területén helyezkednek el.

Az új fejlesztésnek köszönhetően a légpárnák számát csökkentették, mivel az új légpárnák sokkal nagyobb felületet fednek le, hatékonyabbak, és meghízhatóbban működnek.

Hot Stone masszázs

A Kyokei ProMaster a legkorszerűbb infrasugaras izomlazító rendszerrel rendelkezik.

A masszázsgörgőkbe épített kerámia betétek, a hagyományos masszázstechnikák végzése közben, Hot Stone (forró köves) masszázs hatást is kifejtenek. A meleg könnyedén behatol a legmakacsabb begörcsölt izomzat belsejébe, hogy ott fejtsék ki izomlazító, nyugtató hatásukat. A hagyományos hátfűtéssel szemben a fűtött görgők a nyaktól egészen le a combizmokig kifejtik izomlazító hatásukat.

A hagyományos görgők ezeket a pontokat többszöri, visszatérő masszázs után, vagy csak nagy fájdalom árán képesek elérni. Ezek az új fejlesztésű fűtött görgők minden eddiginél gyorsabban lazítják el a feszült izmokat, így a masszázs nagyságrendekkel hatásosabb lesz, ami időt spórol Önnek.

Vádli és láb gyúrás

Vadonat új vádli-, térd-, lábfej- és sarokmasszázs!

A lábszár felső részén a légpárnás masszírozók körkörös mozgással forognak – így viszik a vádli gyúrást egy teljesen új dimenzióba. A lábrészhez hozzáadott egyedileg fejlesztett mechanikák a lábboltozat és a sarok gyúrásához és masszírozásához járulnak hozzá.

A két egyedülálló technológia kombinációjával a Kyokei ProMaster olyan élményt nyújt, mint egyetlen más fotel sem.

Érintős LCD kijelző

Az Kyokei ProMaster érintőképernyős távirányítója 7” (kb.18 cm) méretével, könnyen áttekinthető megjelenítésivel és ritkaságnak számító Magyar menüjével igazán könnyűvé teszi a fotel kezelését.

A távirányítót praktikus mágneses tartóval rendelkezik, amely a távirányítót a helyén tartja, de ugyan akkor egyszerű kéz bevételét is biztosít. A felület nagyon könnyen navigálható és állítható be minden opció.

Vezetéknélküli és USB töltő

Az Kyokei ProMaster átgondoltan, a digitális eszközök modern korához igazodva, vezetéknélküli töltővel lett kialakítva. A kartámasz tetején található vezeték nélküli töltőpadon tölthet fel okostelefonját.

A vezeték nélküli töltést nem támogató eszközök számára USB töltő csatlakozó is elérhető.

Luxus joystick vezérlő

A karfán lévő rendkívül impozáns joystick rendszerű vezérlőt úgy tervezték, hogy a távolabb lévő távirányító használata nélkül is egyszerűen irányíthassa a masszázsfotelt.

Beállítható segítségével a 4D intenzitást, a fekvő helyzeteket, Zero Gravitáció, az automatikus masszázsprogramok és a fűtési funkciók.

Autoscan motoros lábhossz beállítás

A lábrész automatikus lábhossz felméréssel rendelkezik. A motorosan vezérelt lábrész nem csak a talp és a vádli közti méretet tudja állítani, hanem keltaságnak számító módon a comb és a vádli közti méretet is.

A távirányítóval lehetőség van a láb automatikus scannelésére és beállításra, valamint kézi finom hangolásra is.

4D masszázs mechanika

A forradalmian új, továbbfejlesztett 4D „L” pályás masszázsmechanika a szélesebb és mélyebb masszázst tesz lehetővé, valamint pontosabban masszíroz, mint a hagyományos masszázsgörgők. A 4D masszázs technológia utánozza a professzionális masszőrük kezét.

A Kyokei ProMaster 8 különböző 4D erősségi fokozatot kínál. A különféle beállítási opciókkal tovább szabályozható 5 szinten a légpárnák nyomásának ereje, valamint a masszázs görgők intenzitása és sebessége is 5-5 erősségi szinten állítható.

22 egyedülálló automata program

8 teljesen automata program:

  • Demo
  • Reggeli ébresztő
  • Ringató
  • Nyújtó
  • GuaSha fellazítás
  • Shiatsu
  • Derékfájásra
  • Kiegyensúlyozó

16 funkcionális automata program:

  • 4 funkcionális program a vállra és nyakra
  • 4 funkcionális program a hát felső részére
  • 4 funkcionális program a derékra
  • 4 funkcionális program a teljes hátra (Gyúrás, Ütögetés, Shiatsu, Görgetés)

Multidimenziós ZeróGravitáció

A Kyokei ProMaster 2 fokozatú „Zeró Gravitáció”-s pozícióval rendelkezik, melyek súlytalansági érzetet nyújtanak a masszázs folyamán. Lehetőséget ad manuális testre szabásra is, mely segítségével a pozíciót még kényelmesebbé teheti a hatra dőlés állításával.

A NASA ihlette „Zero Gravity” célja, hogy segítsen csökkenteni a hát feszültségét, egyenletesen elosztva a súlyt és a nyomást.

Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Promaster Masszázsfotel - Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!