Kyokei Luxory Plus Masszázsfotel - Bézs

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Luxory Plus Masszázsfotel - Bézs 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119479-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Luxory Plus Masszázsfotel - Bézs:

Valódi vádli gyúrás és talp masszázs

A légpárnák finoman közrefogják és körkörös mozgással lazítják fel a befeszült vádli izmokat. A talp alatt forgó guasha tárcsák a reflexológiás pontokon keresztül fejtik ki méregtelenítő hatásukat.

A szokásos légpárnás masszázs mellett extra mozgató mechanikával rendelkezik, így a kategóriájában egyedülálló vádligyúrás és a kényeztető lábmasszázs sokaknak fog felüdülést nyújtani egy mozgalmas nap után.

Teljes légpárnás masszázs

A Kyokei Luxory több tucat állítható intenzitású légpárnáival nagyszerű érzést nyújtó, teljes testmasszázsát kínál.

A légpárnák a vállnál erősítik a megfelelő pozíció felvételét és ott tartását a masszázs folyamán. A precíz pozíció növeli a masszázs görgők áldásos hatását a gerincen és a háton. A hosszú, alkart és kézfejet is körbe ölelő légpárnák gyengéden lazítják el karját. A Kyokei Luxory dupla légpárnái a vádlinál teljesen körbe fogják a lábszárat és kellemes, lazító masszázst garantálnak. A lábmasszírozó részbe épített számos légpárna, váltakozó légnyomással masszírozza a talpat, lábfejet és a bokát.

Integrált infravörös hősugárzás

A háttámlába beépített 40°C-50°C -on működő infravörös fűtési funkció enyhíti a hideg érzetet és a fájdalmat.

A szénszálas hősugárzó infravörös hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, így az energiát az emberi sejt képes felvenni, ami aktiválja a sejteket és elősegítheti az anyagcserét.

Intelligens hangvezérlés

A Kyokei Luxory intelligens hangfelismerő rendszere megkönnyíti a masszázsfotel irányítását.

Csak adja ki az utasítást és már teljesíti is a kért parancsot. Így, a még nagyobb kényelemben lazíthat és élvezheti a masszázst, nem kell felkelni a távirányítóért.

12 teljesen automata masszázsfunkció

  • HÁT ÉS DERÉK MASSZÁZS
  • RELAXÁLÓ MASSZÁZS
  • VÁLL- ÉS NYAKMASSZÁZS
  • TELJES TESTMASSZÁZS
  • NYÚJTÓ MASSZÁZS
  • CSIGOLYA VÉDŐ MASSZÁZS
  • KELLEMES MASSZÁZS
  • TELJES LÉGPÁRNÁS MASSZÁZS
  • FÁRADSÁGŰZŐ MASSZÁZS
  • FENÉK MASSZÁZS
  • NYUGOGT ALVÁST ELŐSEGÍTŐ MASSZÁZS
  • IZOMNYÚJTÓ ÉS KERINGÉS SERKENTŐ MASSZÁZS

Beállítható lábhossz

A Kyokei Luxory lábrésze teleszkópos kialakítású, így a lábrész az Ön magassága és lábának hosszának megfelelően állítható.

Az akár 20cmvel megnövelhető lábhossz elősegíti a teljesen személyre szabható masszázsélményt.

„ZERO SPACE” kialakítás

Összehasonlítva a 60-80 cm távolsággal, amelyet a normál masszázsfoteleknek szükségük van a faltól, a Kyokei LUXORY csak 5cm-t igényel, így akár 0,5 négyzetméternyi helyet is megtakarít.

Egyedülállóan kialakított, egygombos csúsztatással a Kyokei LUXORY masszázsfotel körülbelül 5 cm-re a faltól teljesen eldönthető. A 22cm-es csúszó távolság sok helyet takarít meg, amelyre a hagyományos masszázsfotelnek szüksége van.

REFLEXZÓNÁS MASSZÁZS A LÁBAKON

A Kyokei Luxory masszázsfotelünkbe reflexoterapiás hármas masszázs hengert integráltunk a talp masszírozásához. Ez a technológia eléri egy professzionális emberi terapeuta hatékonyságát. Kialakításának köszönhetően tökéletesen stimulálja az idegvégződéseket. A reflexoterapiás lábmasszázst megnyugvást hoz a lábfajdalom sok fajtájára és enyhülést a sok állástól megerőltetett lábaknak. A Yongquan akupresszúrás pontokra kifejtett komfortos masszázzsal a Kyokei Luxory ellazítja használóját, csökkenti a stresszt, ingerlékenységet és a dühöt.

S-L TECHNOLÓGIÁS MASSZÁZS PÁLYA

Az emberi test által inspirált mérnöki munka és a szuperhosszú "SL" alakú ívelt síntechnika kombinálva, az elérhető masszázs távolsága 135 cm lett, így élvezheti a személyre szabott masszázst a fejétől a talpáig. A technológia segít fenntartani az emberi test csigolyájának "S" alakú görbét, ellazítja a gerincet és enyhíti a feszült izmokon.

ZÉROGRAVITÁCIÓ

A ZeroGravity mód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs 118 fokban vannak, a combok és a vádlik helyzete a szív felett van. Az egyes testrészek súlya átlagosan eloszlik a masszázsfotelben, hogy a testet teljesen ki tudjon engedni.

KARFÁBA ÉPÍTETT GYORSGOMBOK

A gyors gombok azonnali hozzáférést biztosítanak a leggyakoribb funkciókhoz, mint a ki-be kapcsolás, ZeroGraviátiós pozíció, test- és láb döntés.

BEÉPÍTETT BLUETOOTH HANGSZÓRÓK

A fejtámlába épített minőségi hangszórókhoz Bluetooth kapcsolat segítségével csatlakozhat mobiltelefonjával és élvezheti kedvenc relaxációs zenéjét, hallgathat könyveket, podcast-eket vagy amihez éppen kedve támad egy kellemes masszázs közben.

BEÉPÍTETT USB TÖLTŐ

A karfába épített USB-s töltőcsatlakozóval bármikor felöltheti telefonját vagy tabletjét.

Kyokei Luxory Plus Masszázsfotel - Bézs

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Luxory Plus Masszázsfotel - Bézs termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!