Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete 0
  • Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete 1
  • Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete 2
  • Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116853-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete:

Hát és vádli fűtés

A Kyokei iMaster tripla szénszálas infravörös fűtéssel rendelkezik. A manapság már szokásosnak mondható derék táji fűtőbetétek mellett a két vádli egységben is el lett helyezve 1-2 fűtőbetét.

A hőterápia nagyszerű kiegészítője és hatásfokozója a görgős és légpárnás masszázsnak, valamint fokozza a vérkeringést és fellazítja a feszült izmokat.

Automatikus hátfelmérés

A Kyokei iMaster testvizsgálatot hajt végre, hogy feltérképezze a nyak és a hát legfontosabb területeit, a masszázs során alkalmazott optimális pozíciók és erősségek érdekében. A szkennelési technológia felismeri a váll magasságát, amelyet a szkennelés befejeztével igénye szerint akár finomíthat is.

Extrahosszú L-pályás masszázs

Az iMaster L-formájú görgős pályával és határozott, mélymasszázs rendszerrel büszkélkedhet. Ennek a kialakításnak köszönhetően a nyak és gerinc minden esetben a fenékhez marad igazodva. A masszázs görgők a nyaktól kezdődően, a derékig masszíroznak, majd befutva a fenék alá masszírozza a comb alsó részét is.

Full-Body légpárnás masszázs és csendesebb üzemelés

Az iMaster egy innovatív és egyedülálló Air-Cell légpárnás rendszert használ, mely lehetővé teszi, hogy csak azok a légpárnák legyenek üzemben, melyek érintkeznek is Önnel.

Ez a technológia biztosítja a kimagasló minőségű masszázst, és a halkabb működés mellett, Ön még jobban élvezheti a relaxálást.

Motorosan állítható lábhossz

Az iMaster megvizsgálja a lábát, hogy biztosítsa a magasságának optimális lábhossz beállítást. A távvezérlővel lehetősége van a lábrész automatikusan beállítsa, vagy manuálisan a személyes igényeinek megfelelően is beállíthatja a kívánt hosszt.

Három hengeres talpmasszázs

A Kyokei iMaster három forgó reflexológiai masszázsgörgővel rendelkezik a talpak aljánál, amelyek nyugtató gyúrós stílusú technikát biztosítanak. A hengerek forgásukkal stimulálják az akupunktúrás pontokat, és a légzsákok felfúvódásakor sokkal mélyebb masszázst eredményeznek a talpaknál. Bokafogó funkcióval is rendelkezik, amely stabilan helyzetben tartja a lábát.

21. századi automata masszázs programok

Az élet minden területét lefedő, 16 teljesen automata, előre programozott masszázsmódból válaszhat - melyből hat vadonat új program, a XXI századra lett tervezve. A masszázs hosszát időzítővel állítható, a masszázs erőssége, sebessége és alkalmazási helyei szintén külön-külön beállíthatók.

USB töltő

A Kyokei iMaster karfájába beépített USB-s töltő segítségével kényelemesen töltheti fel okostelefonját, táblagépét vagy bármilyen USB-eszközt, miközben élvezi a nagyszerű masszázs.

Bluetooth hangszóró

A Kyokei iMaster-t Bluetooth technológiával szereltük fel, mely lehetővé teszi a használója számára, hogy a fejtámlában lévő kiváló minőségű hangszórókon hallgassa kedvenc zenéit, podcastjeit, hangos könyveit vagy fogadja telefonhívásait.

Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Imaster Masszázsfotel - Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!