Kyokei Ifly.2 4D Medical Masszázsfotel - Barna

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Ifly.2 4D Medical Masszázsfotel - Barna 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116862-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Ifly.2 4D Medical Masszázsfotel - Barna:

Főbb jellemzők:

- 4D masszázs élmény

-12 részre osztott hát alak felmérés

- "S-Track" fenék alá befutó pálya

- 6 fokozatban állítható erősség

- "Zero Wall" helytakarékos fotel

- Talpmasszírozó görgők

- Beépített hangszórók

- Bluetooth

Kinek ajánlott:

Teljes testi kényeztetésre, luxus masszázsra vágyóknak.

Gyakori hát-, derékfájásra, fejfájásra, stressz esetére, izomlazításra, szív és vérkeringési panaszokra, határozott, masszázst kedvelőknek.

Alkat: 155-190cm, <120kg,

Kiemelt jellemzők:

"Többpontos Mesterséges Intelligencia Testfelmérő Rendszer" a még precízebb gyógymasszázs érdekében.

Medence kimozgató mechanika, amivel megelőzheti a porcok kiszáradását, és az ágyéki sérvet.

Közvetlen hatás érdekében elhagyták a csillapítást a nyak és derék párnázatban, javult a mélyizomzat elérése.

"Megragadó-görgő" kialakítás az intenzív váll és nyakmasszázs segítésére.

Triggerpont maszázs - hogy legyen több energiája

Többpontos Mesterséges Intelligencia Testfelmérő Rendszer - AI

A Kyokei iFly.2 Medical a masszázsfotel gyógyterápia új fejlesztését, a mesterséges intelligencián alapuló, többpontos gerincalak felmérését alkalmazza.

A program megkezdése előtt a rendszer 6 cm-enkét feltérképezi a hátát.

A görgők a deréktól felfelé haladva, a kijelölt méréspontokon kinyomást végeznek, az ellenállás mértékéből a számítógép AI rendszere 3d képpé alakítja az Ön gerincének alakját.

Ez a felmérés a hát alakján túl menően, az izomzat állapotáról is informálja a vezérlő AI rendszert, így Ön mindig az aktuális izomállapotának és testtartásnak megfelelő, más foteleknél nem elérhető precíz masszázst kapja.  A Kyokei iFly.2 Medical fotelben úgy érezheti magát, mint egy gyógymasszőr gyakorlott kezei közt!

A porckorongsérvet megelőző, hintázó kimozgatás

A Kyokei iFly.2 Medical fotel egyedi derékkimozgató hintaszerkezet kapott, amit a fotel ülőpárnájába integráltak. A hintarendszer lelke, a medencét kíméletesen jobbra-balra kimozgató ülőpárna. A mozgás közben légpárnák rögzítik a medencét az ülőpárnához.

Az hintarendszer a derék kimozgatásával felszabadítja a beállt izom blokkokat, rendszeres használata segít megelőzni a porckorongok kiszáradását, a porckorong sérv kialakulását.

A negyvenes éveiben járók egyharmada szenved a  rendszeresen befeszült, beállt deréktól. Ez a tartós izomgörcs sokaknál az L4, L5 ágyéki porckorongok kiszáradásához vezet. A kiszáradt porc veszítve magasságából, és porckorongsérvvel, lábba kisugárzó fájdalommal párosulhat.

Felhasználási ponthoz igazított masszázserő

A hátunk állapota nem egységes, vannak érzékenyebb részek, és vannak olyan részek, ahol intenzív masszázsra van szükség. A trigger masszázs alatt alkalmazott nyomások lehetnek akár fájdalmasak, ezért a Kyokei iFly.2 Medical esetében alkalmazott "User Force Adjust" technika segítségével a masszázs erőssége a teljes hát 12 szakaszában külön-külön állítható. Alkalmazhat gyengébb masszázserőt az érzékeny területeken, amíg a makacs görcsök kimozgatásához választhatja a legintenzívebb mélymasszázst. Az UFA könnyű kezelése érdekében a távirányítón közvetlen gombokat helyeztek el, jól elkülönülő sárga színben.

A megmarkoló 4D-s vállmasszázs program - GRIP

A Kyokei iFly.2 Medical Shoulder GRIP programját a számítógépes munkával járó beállt nyak, és a befeszült vállizmok ellazítására fejlesztették.  A hatékonyságát tovább javították a főgörgőknek alulról ellentartó, megtámasztó segédgörgők alkalmazásával.

A program részeként a főgörgő előre kinyúlva, míg a segédgörgő a vállizmokat alulról megtámasztva, összezáródva egy határozott megmarkolást végez.

Triggerpont-masszázs program

A trigger pontok, az izomszövetekben kialakuló feszültség csomópontok, amik nyomásra érzékenyek. Hatásukra csökkenhet a mozgástartomány, az izom ereje, de sok esetben ezek a felelősek a kisugárzó fájdalmakért. Így például a lábba, nyakba, karokba kisugárzó fájdalmakért a háton lévő trigger pontok lehetnek a felelősek. A triggerpontok mindannyiunknál kialakulhatnak, mert az ismétlődő mozdulatok, az intenzív sportolás, a stressz, a rossz testtartás, vagy a túlzott irodai munka éppúgy kiválthatja.

A Kyokei iFly.2 Medical masszázsfotelt az ilyen triggerpontokban található feszültség csomók feloldására is felkészítették. A 3d lazító masszázst követően a terapeuta kezéhez hasonló masszázsfejek intenzív, mély és egyenletes nyomást végeznek a trigger pontokon. A nyomás hatására az izomgörcs lazul, oldódik a fájdalom.

A 4D masszázs közvetlen hatása

A Kyokei iFly.2-ben alkalmazott legkorszerűbb 4D mechanika lehetővé teszi a legmakacsabb görcsös izmok fellazítását is. Az alkalmazott merev karos megoldás előnye, hogy a mélyen fekvő izomszöveteket is eléri, az akár 12 cm-t is előre nyúló karok segítségével. Az alkalmazott masszázsgörgők méretét és számát a minimálisra csökkentették, valamint elhagyták a csillapító párnázatot a deréknál és a vállnál. Ezek a fejlesztések megnövelték a kifejthető nyomást és a masszázs precizitását.

Holisztikus és testi relaxációs újdonságok

- Frissítse anyagcseréjét megemelt oxigén tartalmú levegővel

- Hallgassa kedvenc zenéit saját telefonjáról, mp3 lejátszójáról! Mindezt vezeték nélküli teheti a Bluetooth technika segítségével.

A beépített kilencféle automatikus program, testét felmérve, több mint 900 féle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst. Kedvenc beállításait két különálló memória helyre elmentheti.

További előnyök:

2 db memória tárolóhely

Eltárolhatja kedvenc masszázs beállítását, amit később egy gombnyomásra előhívhat

A beépített automatikus programok, a testét felmérve, több ezerféle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.

Automatikus masszázs közben módosíthatja:

- 6 fokozatban állíthatja a hátmasszázs erősségét

- 3 fokozatban a  légpárnás masszázs erősségét 

Elegáns távirányító

Kézre eső, informatív távirányító, longlife gumigombokkal - kevésbé fontos beállítások gombjai diszkréten rejtve maradnak, egy kis ajtó mögött.

A gombok méretét megnövelték, így könnyebb használni

Ülőhelyzet beállítás - gyorsan

Az ülőhelyzet gyors beállítására külön gomb szolgál. Három, előre beállított helyzet : Döntött - Félig döntött - Zero Gravity

Szinkron üléshelyzet állító gombok : Elfektet / Felültet gombok

Ezt a fotelt akár 200 cm-esek, vagy akár 130 kg-osak  is használhatják!

Hőterápia - Élvezze a hőterápia lazító, nyugtató hatását

Automatikusan beálló lábhossz

A mozgások során a lábhossz változik. A teleszkópos megoldás folyamatosan követi az elmozdulást, a lábmasszázshoz így mindig optimális a láb helyzete.

Automatikus visszaültetés

A bekapcsoló gombot megnyomva a fotel magától visszatér az alap ülőhelyzetbe.

Nyújtás, csavarás

Speciális lazító, nyújtó mozgások a medence és a derék kilazítására, légpárna rendszer kombinált működésével. (Twist, Strech)

Masszázs rendszer

4D mechanika, merev karokkal, 2 fő görgővel, csillapított rendszer a hát masszírozására.

GRIP program, megragadó görgőkkel a hatékonyabb váll masszázsért.

Masszázs módok

Váll megragadás / Gyúrás / Ütögetés / Shiatsu / Kombi gyúró-paskoló / Nyújtó

3D-gyúrás / 3D-ütőgetés / 3D-Shiatsu / 3D-kombi

Masszázs paraméterek állíthatósága

Szélesség - 5 fokozat

Sebesség - 5 fokozat

Erősség - 6 fokozat / 12 x helyen

Forgó-görgős masszázs rendszer

A talpakat dupla görgősor masszírozza. A görgők sebessége 3 fokozatban állítható, kikapcsolható.

Légpárnás masszázs rendszer

A testrészek specializált masszázsa érdekében a levegő pumpát megduplázták, és közel két tucat vezérlőszelepet alkalmaztak. A két- vagy három rétegű légpárnák nagyobb mozgás terjedelemben tudnak masszírozni, nagyobb erőt képesek, finoman kifejteni.

Kompressziós masszázs erősség állítás külön a kar, váll és külön az alsó végtagok részére.

Kyokei Ifly.2 4D Medical Masszázsfotel - Barna

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Ifly.2 4D Medical Masszázsfotel - Barna termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!