Kyokei Executive.2 Masszázsfotel - Kasmir

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Executive.2 Masszázsfotel - Kasmir 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119483-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Executive.2 Masszázsfotel - Kasmir:

Maximalista? A legtöbb funkciót keresi, a legjobb ár/érték arányban? Ez az Ön fotelje!

Az Executive.2 elsőként alkalmaz osztott L pályát - az ülő felülethez képest a háttámlát hátra döntésével lehetővé teszi a has, comb izmok nyújtását. (Ezt az " L pályás" masszázsfotelek nem tudják). Elsőként készítettek dupla 4D kiemelő masszázsmechanikát - az erőteljes 4D alsó mechanikát felül kibővítették, egy levegővel csillapított egységgel, így a lapocka, váll, nyak területeken gyengéd, de határozott masszázst végez, elkerüli a 4D foteleknél előforduló durva mozdulatokat.

Az Executive.2 a legteljeskörűbb hőterápiát nyújtja: A "Hot Stone" melegített görgők ott dolgoznak, ahol ahol az általában használt melegítő betétek már nem hatásosak, így könnyebben oldják fel a legmakacsabb izomgörcsöt is.  Ez a technika a Panasonic fotelekben már bizonyított. Természetesen rendelkezésére áll a hagyományos, hát széleit melegítő párna, és láb melegítő hőterápia funkció is.

A láb és talp masszázs egy igazi ínyenc megoldás. A lábszárat, vádlit kétoldalról gyúró párnákat találunk más prémium modellekben is. De a vádli hátsó részét az nem éri el. Az Executiv.2 modellben  a vádli mögé is helyeztek egy masszírozó egységet, hasonlót, mint amit a talpmasszázshoz is alkalmaznak. Megkönnyebbülő érzés az álló munkát végzőknek, focistáknak, sportolóknak.

Jó hír az XXL testalkatúaknak, hogy ez a modell, szélesebb karfával is elérhető, az Executiv 4D modellként.

Executive.2 egy prémium termék, gyönyörű dizájnnal, maximális funkcionalitással - igazi ritkaság a masszázsfotelek közt.

INTELLIGENS 3D TESTFELMÉRÉS

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes, testalkatához illeszkedő masszázst.

360°-OS MELEG LÁBTERÁPIA, VÁDLI GYÚRÓMASSZÁZZSAL

Az Executive.2 a masszázsfotelek szokásos lábhengerén és gyors fordítási technikán alapuló, innovatív, két irányú teljes gyúrómasszázs technikát fejlesztett ki a lábak számára. Az így megvalósult egyedülálló gyúrómasszázs funkció a legjobb lábmasszázs élmény eléréséhez a lábak fűtésével kiegészítve dolgozik, kiváló hatással az egészségre.

A LEGMAGASABB SZINTŰ 4D HŐTERÁPIA

Melegített masszázsgörgők - Úttörő megoldás, amit eddig csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására kinyílnak a kapillárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. Ez hatékony módja a befeszült izmok lazításának. Bármilyen fura, ennek ellenére csak a masszázsfotelek felében alkalmazzák a hőterápiát, azt is leginkább csak a deréknál. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy ott is melegít, ahol a görgőkkel masszíroz, így az egész gerinc melletti hátizomzat melegítést kap, ami sokkal hatékonyabban segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkenését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának.

76 DB MASSZÍROZÓ LÉGPÁRNA

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kiválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

4D MASSZÁZS TECHNIKA

A 4D mechanika általában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive.2 esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll trigger-pontjainál.

MEGOSZTOTT "L" PÁLYA, MELY LEHETŐVÉ TESZI A KIFESZÍTŐ NYÚJTÁST

Úttörő megoldás, amellyel nem kell választani a fenék masszázs ("L" pálya adottsága), vagy a manuálterápiás, kifeszítő testnyújtás közt (amit eddig csak "I", "J" vagy "S" pályás fotelekben lehetett létrehozni). A deréknál megosztott pálya egyesíti az I, J, S és az L pálya előnyeit: Nyújtásnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, miközben az ülőlap ellenkező irányba mozdul - Masszázsgörgők közben áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat.

ZERO GRAVITY TESTHELYZET

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt, és csökkenti a keringési rendszer terhelését. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül, mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszázst eredményez. A NASA eredeti elmélete alapján a Executive.2-nél létrehoztuk a legkényelmesebb "Zero Gravity" masszázs pozíciót, a lábak és a felsőtest kb. 128°-os szöget zár be. Ezáltal a test a legtermészetesebb és legteljesebb relaxációs pozícióban kerül, a lábak magasabban lesznek, mint a test.

DERÉK CSAVARÓ KIMOZGATÁS

A beállt derék ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A finom kimozgatást légpárnák végzik.

HELYTAKARÉKOS TECHNOLÓGIA

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak használat közben igényel extra helyet.

TELJES TESTNYÚJTÁS FUNKCIÓ

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásúak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően már 3D-s mechanikával is lehetségessé vált a kifeszítő testnyújtás: a váll légpárnák lerögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótestet lefelé húzza. A hát masszírozó görgői eközben határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat nyújtását, a lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

SZÍNTERÁPIA

Holisztikus funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában érzékelhető a színek érzelmi hatása, ami kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét. A masszázs élvezete közben könnyeben merülhetünk álomba.

KÖNNYEN KEZELHETŐ, MAGYAR NYELVŰ TÁVIRÁNYÍTÓ

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak. A Kyokei Executive.2 távirányítója a Magyar nyelvet is támogatja!

AUTOMATIKUS, MOTOROS LÁBHOSSZ ÁLLÍTÁS

A komfort maximalizásáért a láb hosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és egy rugó ellenében nyomva tartania a lábrészt, itt motorok mozgatják és rögzítik a lábrészt.

EXKLUZÍV DIZÁJN

Az Executive.2 teljesen átdolgozott külsőt kapott. Masszív karfák, robosztus megjelenést, tartósságot, erőt szimbolizálnak. A belső párnákat a legigényesebb autók belsejéből ismerős "gyémánt" varrással készítették. Nem kérdéses, hogy mind a masszázs mind a megjelenés prémium termékké teszi a Kyokei Executive.2-t

APP TÁVIRÁNYÍTÁS MOBIL ESZKÖZRŐL

Az App-Storeból és a GooglePlayből letölthető applikációval bluetooth-on keresztül kapcsolódhat masszázsfoteljéhez. Minden funkciót kényelmesen, jól áttekinthetően irányíthat vele. Az applikáció mind Androidos, mind IOS rendszerre ingyenesen letölthető.

AUTOMATA PROGRAMOK

Recovery (pihentető)

Relief (felszabadító)

Strech-Extend (nyújtó)

Music sync (zene ritmusára masszíroz)

Renew (felfrissítő)

Calming (nyugtató)

Refresh (frissítő)

Energy (energetizáló)

Kyokei Executive.2 Masszázsfotel - Kasmir

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Executive.2 Masszázsfotel - Kasmir termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!