Hair System 148173 ZA31 - Fekete Fejmosótál

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118762-148173
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Hair System 148173 ZA31 - Fekete Fejmosótál:

Egy gondosan megtervezett bútor lehetővé teszi a fodrászszalon felszerelésének optimalizálását. Az integrált kialakítás kényelmes használatot biztosít a fodrászok és az ügyfelek számára, a klasszikus színek pedig lehetővé teszik, hogy a fejmosó bármilyen belső térbe illeszkedjen.

A fehér, kerámia mosdókagyló megfelelő mélysége megakadályozza a víz és a kezelés során használt termékek túlzott kifröccsenését. Ez a szolgáltatások széles körének kényelmes és hatékony teljesítését teszi lehetővé. A tál mobilitása lehetővé teszi, hogy a dőlésszögét egyszerűen az egyéni igényeihez igazítsa. A felhasznált anyagnak köszönhetően a mosdókagyló tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak, valamint nagyon könnyen tisztán tartható. A megfelelően profilozott gallér optimális tartást és kényelmet biztosít a hajmosás során, a kényelmes, fekete árnyalatú műanyag huzat pedig azt jelenti, hogy a kerámiafelület hidegségéből adódó kellemetlenségeket a kliens nem fogja érezni.

A zuhanyfej elhelyezésére szolgáló külön hely megkönnyíti a munkát, a speciális szűrővel ellátott dugó pedig lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban. A vízcsatlakozás az alap belsejében van elhelyezve, ami lehetővé teszi a csövek hatékony elrejtését. A szék megfelelő profillal rendelkezik, hogy biztosítsa a kényelmet a különféle kezelések során. A funkcionalitás és a kényelem kombinációja még kényelmesebbé teszi a fodrászszalonban való munkát.

A megfelelően profilozott, tartós habszivaccsal kitöltött fotel nagyfokú használati kényelmet biztosít, az érdekesen ívelt, részben kárpitozott karfák pedig lehetővé teszik a vásárló vállainak helyes elhelyezését és látványos elemet jelentenek. A kényelmes háttámla lehetővé teszi a megfelelő pozíció felvételét és megtámasztja a hátat. A fekete burkolat és a dekoratív aranylakkozott fémfelületek időtlen eleganciát adnak, emellett garantálják a hosszú távú tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.

Tál anyaga: kerámia

Tál színe: fehér

Kárpit színe: fekete árnyalatai

Alapszín: fekete árnyalatai

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Hair System 148173 ZA31 - Fekete Fejmosótál

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hair System 148173 ZA31 - Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!