GABBIANO 148296 Vilnius Fodrász Fejmosó - Fekete Fejmosótál

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119195-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

GABBIANO 148296 Vilnius Fodrász Fejmosó - Fekete Fejmosótál:

A Gabbiano egy luxus olasz fodrászfelszerelés- és -bútormárka, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétikus kivitelezés, valamint magas használati kényelem jellemez. A kínálatban funkcionális szalonfelszerelési elemek széles választéka található.

A modern Gabbiano Wilno hajmosó geometrikus formákkal a praktikus felszerelést szem előtt tartva fodrászszalon számára készült. Megkönnyíti az alapvető hajkezelések elvégzését, mint például a mosás, festés. Az integrált szerkezetmagas használati komfortot biztosít a fodrászok és a vendégek számára egyaránt, míg a vizuálisan érdekes kialakítás kiemeli a belső tér karakterét.

Esztétikus kerámia mosdókagyló fehér árnyalataiban megfelelő mélységgel rendelkezik, amely megakadályozza a víz vagy a kezelések során használt speciális termékek túlzott fröccsenését. Ez lehetővé teszi, hogy a szolgáltatások széles körét szabadon és hatékonyan végezze.

A tál dőlésszöge állítható, így könnyen az egyéni igényekhez igazítható. A megfelelően profilozott gallér és a ferde háttámla tartást és kényelmet nyújt a hajmosás során.

A praktikus fejmosó csapteleppel van felszerelve, amely állandó hozzáférést biztosít a hideg és meleg vízhez. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet egyszerű beállítását az ügyfél egyéni preferenciáihoz. A zuhanyfej leakasztására szolgáló külön hely megkönnyíti a munkát, a speciális szűrővel ellátott dugó pedig lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban. A vízcsatlakozás az alap belsejében van elhelyezve, így könnyedén elrejtheti az esetleges csöveket. A háttámla és az ülés között elhelyezett lyuk megkönnyíti a tisztán tartását.

A Megfelelően profilozott ülés tartós habbal töltve megfelelő tartást biztosít a testnek, és ezáltal nagyfokú használati kényelmet. A geometrikus formájú fémes elemekkel ellátott kartámaszok lehetővé teszik a vendég vállainak helyes elhelyezését. A kellemes tapintású szintetikus bőr borítás fekete árnyalatokban biztosítja a hosszú távú tartósságot és a könnyű tisztítást. Az fejmosó eredeti megjelenése egyedi megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A készlet komplett szerelvényeket tartalmaz fekete és króm árnyalatokban, beleértve a csapot, a zuhanyfejet és a megfelelő tömlőket a a munkához szükséges teljes eszközkészlet.

Tál anyaga: kerámia

Tál színe: fehér árnyalatai

Kárpit színe: fekete árnyalatai

Alapszín : fekete árnyalatok

Elrendezés színe: fekete és króm árnyalatok

Kárpitos anyag: szintetikus bőr

GABBIANO 148296 Vilnius Fodrász Fejmosó - Fekete Fejmosótál

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 148296 Vilnius Fodrász Fejmosó - Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!