GABBIANO 148168 Elektromos Fejmosó TRYCHO - Fekete Fejmosótál

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119198-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

GABBIANO 148168 Elektromos Fejmosó TRYCHO - Fekete Fejmosótál:

A Gabbiano TRYCHO elektromos fejmosó egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a kényelmes hajmosást, biztosítva a pozíció beállítását az ügyfél igényeihez. Az egyszerű kezelés és a készülék kényelme biztosítja a hatékony munkát.

A háttámla és a lábtámasz elektromos működtetővel állítható és szinkronban dönthető, ami lehetővé teszi az ügyfél igényeihez igazodó ergonomikus helyzetet.

A megfelelő gomb megnyomásával emelheti vagy süllyesztheti. Nem csak lábhajtás. Ez csökkenti az izomfeszülést, ami biztosítja a kényelmet még a hosszan tartó kezelések során is.

A dőlésszögek vezérlése.

A felszerelés fekvő helyzetbe kihajtható, így garantálva a hát és a lábak optimális megtámasztását.

A kerámia mosdókagyló mélysége fehér árnyalatokban lehetővé teszi a kényelmes és fodrászati szolgáltatások széles skálájának hatékony elvégzését, megakadályozva a víz és a kezelés során használt termékek túlzott kifröccsenését.

A felhasznált anyag tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak és nagyon könnyen tisztán tartható. A megfelelően profilozott gallér kényelmes hajmosásról gondoskodik.

Speciális támaszték használata a tálban garantálja a fej megfelelő alátámasztását, így annak súlya nem támaszkodik a nyakra. Az innovatív megoldás megakadályozza a feszültséget és kényelmetlenséget a nyak területén, és magas kényelmet biztosít még hosszú eljárások során is. Ezenkívül a fekete árnyalatú műanyagból készült kényelmes fedőrétegnek köszönhetően az ügyfél nem fogja érezni a kerámia felület hidegével kapcsolatos kényelmetlenséget.

A fejmosó csapteleppel van felszerelve, amely állandó hozzáférést biztosít a hideg és meleg vízhez. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet egyszerű beállítását az ügyfél igényei szerint. Egy zuhanyfej 120 cm hosszú tömlővel és egy külön hellyel rendelkezik, amely megkönnyíti a munkát.

A speciális szűrővel ellátott bevonatos dugó lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai szabványok fenntartását a szalonban. A vízcsatlakozás az oszlopon belül van elhelyezve, ami lehetővé teszi az esetleges csövek hatékony elrejtését.

A lábtámasz kiváló tartást biztosít a lábaknak.

A megfelelően profilált, tartós habszivaccsal töltött fotel gondoskodik a magas használati komfortról.

Az alap stabilitást ad, és finoman hangsúlyozza az fejmosó stílusos karakterét.

A háttámla optimális szögben van elhelyezve, és kiváló tartást biztosít a gerincnek. 

  • Elektromos
  • Vezérlő: láb
  • Tál anyaga: kerámia
  • A tál színe: fehér árnyalatok
  • A kárpit színe: fekete árnyalatok
  • Króm árnyalatok
  • Kárpitanyag: szintetikus bőr

GABBIANO 148168 Elektromos Fejmosó TRYCHO - Fekete Fejmosótál

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 148168 Elektromos Fejmosó TRYCHO - Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!