GABBIANO 148033 Torinó Zöld Fejmosótál

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119208-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

GABBIANO 148033 Torinó Zöld Fejmosótál:

Az elegáns Torino fejmosót úgy tervezték, hogy praktikus felszerelést biztosítson egy professzionális fodrászszalon számára. Lehetővé teszi az alapvető kezelések hatékony elvégzését. Az integrált kialakítás kényelmes használatot biztosít fodrászok és ügyfelek számára egyaránt, a fejmosó érdekes kialakítása és a tál formája pedig egyedivé teszi a belső teret.

Vizuálisan tetszetős fehér kerámia mosdókagyló érdekes formájával és megfelelő mélységgel megakadályozza a víz vagy a kezelés során használt termékek túlzott kifröccsenését. Ez lehetővé teszi a szolgáltatások széles körének kényelmes és hatékony biztosítását. A tál dőlésszöge állítható, így könnyen az egyéni igényekhez igazítható. A felhasznált kiváló minőségű anyag tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak, valamint nagyon könnyen tisztítható.

A megfelelően profilozott gallér és a ferde háttámla tartást és kényelmet nyújt a hajmosás során, a kényelmes fekete műanyag huzatnak köszönhetően pedig a vendég nem fogja érezni a hideg kerámia felület kellemetlen érzését.

A fejmosó csappal van felszerelve, amely könnyű hozzáférést biztosít a hideg és meleg vízhez. Ez lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet az ügyfél egyéni preferenciáihoz igazítsa. A zuhanyfej leakasztására szolgáló külön hely megkönnyíti a munkát, a speciális szűrővel ellátott dugó pedig lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban.

A vízcsatlakozás az alap belsejében található, amely lehetővé teszi az esetleges csövek egyszerű elrejtését.

A fejmosó úgy lett kialakítva, hogy kényelmes legyen a különféle kezelések elvégzése során. A funkcionalitás és a kényelem tökéletes kombinációja még kényelmesebbé teszi a fodrászszalonban végzett munkát.

A megfelelő profilú, tartós habszivaccsal töltött fotel megfelelő deréktámaszt és ennek következtében nagyfokú használati kényelmet biztosít.

A kellemes tapintású szintetikus bőr borítás a zöld árnyalataiban biztosítja a hosszú távú tartósságot és a könnyű tisztítást.

A lábak stabilitást adnak.

Tál anyaga: kerámia

Tál színe: árnyalatok

Kárpit színe: zöld árnyalatai

Alapszín: árnyalatok

Kárpit anyag: szintetikus bőr

GABBIANO 148033 Torinó Zöld Fejmosótál

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 148033 Torinó Zöld termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!