Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék

Ingyenes házhozszállítással
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 0
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 1
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 2
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 3
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 4
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 5
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 6
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 7
  • Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék 8
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118817-147562
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
6.000 Ft

Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék:

A tartós hidraulikus emelővel felszerelt Hair System Linz fodrászszék minden fodrászszalon praktikus elemévé válik. A klasszikus színek, az egyszerű dizájn és az arany árnyalataiban csiszolt dekoratív elemek ízléses megjelenést kölcsönöznek neki. A magas funkcionalitás biztosítja a kényelmet mind a fodrászok, mind a felhasználók számára.

A magasságállítás a strapabíró hidraulikus emelőnek köszönhetően lehetséges, amely lehetővé teszi az ülésszint szabad beállítását 47-57 cm tartományban - még akkor is, ha az ügyfél a széken ül.  A széles, jól formázott háttámla szintetikus bőrrel van bevonva, és kényelmes pozíciót tesz lehetővé. Ez kiváló támasztást biztosít a hátnak, ami különösen fontos többórás kezelések esetén. Nagy előnye itt a háttámla és az ülés közötti lyuk. Könnyebbé teszi a szalon tisztán tartását, és lehetővé teszi, hogy a fotel minden zugából könnyedén kiseperje a hajat, így időt takaríthat meg a munkaállomás ügyfelek közötti előkészítése során.

A szilárd, kerek alap stabilitást garantál használat közben. A sima felületnek köszönhetően ez az elem könnyen tisztán tartható. A széles habbetétes ülőfelület nagyfokú használati kényelmet biztosít még sokórás kezelések során is. Jelentős előnye a modellnek szánt lábtartó, amely stabilan támasztja a felhasználó lábát és stílusos megjelenést kölcsönöz. A karfák megfelelő magasságban vannak, ami lehetővé teszi a vendég vállainak helyes elhelyezését, ami egyértelműen megkönnyíti a kezelések pontos elvégzését, beleértve a hajvágást is.

A kényelmes bútordarab strapabíró és deformációálló habbal van töltve, így hosszú ideig kényelmes használatot biztosít. A kárpit kellemes tapintású szintetikus bőrből készült. Az ilyen anyagok használata a berendezést nedvességgel szemben ellenállóvá, tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi. A fekete árnyalatú borítás és az arany színű díszítőelemek időtlen eleganciát kölcsönöznek neki. A Hair System Linz fodrászszéket egyszerű, minimalista kialakítása jellemzi, amely egyedi karaktert kölcsönöz neki, és számos professzionális szalonban remekül mutat.

Adatok:

Emelő: hidraulikus

Alap: kerek

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Töltőanyag: hab

Színek: fekete és arany árnyalatai

Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete Hajvágószék

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hair System 147562 Linz Fodrászszék - Arany, Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!