GABBIANO 148041 Porto Fekete Hajvágószék

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119206-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
6.000 Ft

GABBIANO 148041 Porto Fekete Hajvágószék:

Az elegáns Gabbiano Porto fodrászszék hatékony hidraulikus emelővel, amely biztosítja a működőképességét. Ez jelentősen megnöveli a munka hatékonyságát és kényelmet garantál a fodrászok és a felhasználók számára egyaránt. Az esztétikus kialakítású fotel bármely fodrászszalon dísze lesz.

A tartós hidraulikus emelő lehetővé teszi az ülésszint beállítását 49-61 cm-en belül – még akkor is, amikor a vendég a székben ül.

Ergonómikusabb munkavégzést biztosít, lehetővé téve az ülésszint beállítását mind a vendég, mind a fodrász magasságához. A vizuálisan érdekes háttámla lehetővé teszi a kényelmes pozíció felvételét, kiváló háttámaszt biztosítva, ami különösen fontos a hosszú órás kezelések esetén.

Ennek a modellnek nagy előnye a háttámla és az ülés között hagyott lyuk. Könnyebbé teszi a szalon tisztán tartását azáltal, hogy könnyedén kiseperheti a hajat a fotel minden zugából. Ez lehetővé teszi a munkaállomás ügyfelek közötti előkészítésének javítását.

A teljes forgási mechanizmus, amellyel a szék fel van szerelve, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a fodrász munkáját. A szilárd, lapos, négyzet alakú alap garantálja a stabilitást használat közben. A matt felületű, sima felület elegáns megjelenést kölcsönöz az elemnek, és megkönnyíti tisztán tartását.

Kényelmes, habszivacs töltetű ülés biztosítja a kényelmes használatot még a hosszú kezelések során is.

Az ehhez a modellhez készült stílusos lábtartó stabil alátámasztást biztosít a felhasználó lábának.

A tartós, deformációnak ellenálló habból készült töltelék és a kellemes tapintású szintetikus bőrből készült kárpit biztosítja a bútor tartósságát és kényelmes használatát sokáig. Emellett a berendezést nedvességállóvá, tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszik. A fekete árnyalatú borítás egyedi karaktert ad neki. A felszereltséget a modern dizájn jellemzi, aminek köszönhetően számos profi szalonban remekül mutat a fotel.

Emelő: hidraulikus

Lap: négyzet

Kárpitanyag: szintetikus bőr

Színek: a fekete árnyalatai

GABBIANO 148041 Porto Fekete Hajvágószék

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 148041 Porto Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!