Lr Health & Beauty 70110-4 Zeitgard Pro Testfeszesítő Szett arcápolás

Ingyenes házhozszállítással
  • Lr Health & Beauty 70110-4 Zeitgard Pro Testfeszesítő Szett arcápolás 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120471-70110-4
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Lr Health & Beauty 70110-4 Zeitgard Pro Testfeszesítő Szett arcápolás:

LR Zeitgard Pro testfeszesítő szett tartalma: készülék /melyhez mind a 4 féle bőrápoló fej csatlakoztatható/, feszesítő testmasszírozó fej

Fedezd fel a mindennapos szépségápolási rutin új szintjét: a szabadalomra bejelentett Zeitgard Pro kozmetikai készülék a műszeres kozmetika új generációja a legmagasabb szinten az időtlen szépségért.

Egy kiemelkedő, hightech készülék, mely modern technológiákat, mint az ultrahang és az oszcilláció, négy különböző szépségeszközzel egyesít, a szépségszalonok minőségében.

Feszesítő testmasszírozó fej: feszesítő testmasszírozó fej ultrahanggal és vibrációval

Az ultrahangos masszázs a testmasszírozó fejjel feszes és egyenletes bőrképet biztosít. Napi használat mellett gondoskodik a feszesebb kötőszövetekről és a kevesebb narancsbőrről. A legjobb eredményeket a Zeitgard testápolóval érheted el.

Az ultrahangos rezgések néhány centiméter mélyre jutnak a bőrben. Ott segítik a zsírt, hogy a bőrsejtekben megolvadjon. A vibráló masszázs által a cseppfolyósított zsír a bőrsejtekben egyenletesen újjáformálódhat, ami által a bőrkép simább és feszesebb lesz. 

A testápoló hatóanyagai a testmasszírozó fej és az ultrahangos technológia által gyorsabban és mélyebbre jutnak a bőrben. Rendszeres használat mellett a mély bőrrétegekben kialakul egy tápanyagraktár, mely a tartós eredményekről gondoskodik.

A legjobb eredményeket a Zeitgard testápolóval érheted el.

• A feszesebb, puhább bőrért

• Az ultrahangos technológia által a Zeitgard testápoló a hatóanyag-szállító rendszerrel gyorsabban és mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ahol raktárat alakítanak ki

• A legjobb eredményekért kombinálva használd: A testmasszírozó fej és a testápoló feszesebb kötőszöveteket kölcsönöz, valamint láthatóan csökkenti a narancsbőrt

Mikor használjam a testmasszírozó fejet?

A testmasszírozó fej első sorban a felkar, has, láb és fenék feszesítésére alkalmas. Nőknek ajánljuk 25 éves kortól, akik egyenletes, narancsbőr nélküli bőrre vágynak. Feszesíti és rugalmasabbá teszi a bőrt, valamint támogatja a természetes kiválasztási folyamatokat a szervezetben.

A testmasszírozó fej ultrahangos kezelésével a narancsbőr csökkenthető. A zsírsejtek közti salakanyag az ultrahang által elválik és a nyirokfolyadék könnyebben távozik. Képletesen fogalmazva a zsírsejt folyékonnyá válik - ez ahhoz hasonlítható, amikor hagyjuk a jégkockát olvadni, majd visszafagyasztjuk - és egyenletesebb felületet képez. Az ultrahang mélyreható masszázsként hat. Támogatja a vérkeringést, a kollagén- és elasztinrostok pedig újra ellazulnak.

Az egészséges táplálkozás, a megfelelő folyadékbevitel és az élvezeti szerek kerülése is ajánlott. Az LR Lifetakt 5in1 Beauty Elixir belülről segíti a kollagénképződést és növeli a bőr rugalmasságát.

Milyen termékekkel használjam a testmasszírozó fejet?

A Zeitgard testápolót kifejezetten a testmasszírozó fejhez fejlesztettük ki. A krémes textúra könnyed, lágy állaga tökéletesen beszívódik a testmasszírozó fej segítségével. Bársonyosan puha bőrérzetet hagy maga után és nem ragad. A jól bevált bőröregedés-csökkentő hatóanyagok - panthenol és E-vitamin - kombinációja támogatja a bőrsejtek képződését, véd a szabadgyökökkel szemben, így a bőr ragyogóbbá válik. Stimulálja a kollagénképződést és újjáépíti a bőr kollagénrostjait is. A bőr védelmi rendszere, a bőrkontúr optimalizálódik, a bőrfelület is javul.

A napraforgó-, a jojoba- és a mimózaviasz optimalizálják a bőr védelmi rendszerét. A hyaluronsav tárolja a vizet, gondoskodik a bőr rugalmasságáról és feszességéről.

Hegszöveteket is kezelhetek a testmasszírozó fejjel?

Igen, a testmasszírozó fej ideális felkészülést biztosít egy operációra és a műtét utáni kezelésre is tökéletes. A vibráció és az ultrahang lágyítja az operálandó szöveteket, így az operáció után nem maradnak olyan mély nyomok. A szakértők szerint csak akkor érdemes kezelni az operálandó szöveteket, ha azok nem régebbiek 3 évnél. Az ultrahang segíti a sebgyógyulást, de hatékonysága egyénenként eltér.

A vállak és a nyak területén is használhatom a testmasszírozó fejet? Feszültségekre és végtagfájdalmakra is alkalmas?

Egy kellemes masszázsra a nyak és a váll területén is használhatod a testmasszírozó fejet. Az LR Soul of Nature ápoló olaj vagy az Aloe vera ápoló termékeket hatékonyan be tudod dolgozni. A hatóanyagok mélyebbre jutnak és hatékonyabban fejtik ki hatásukat. Az ultrahang által képződő meleg csökkentik az izomfájdalmat és ellazít.

Lr Health & Beauty 70110-4 Zeitgard Pro Testfeszesítő Szett arcápolás

Lr Health & Beauty arcápolás:

Az LR, több, mint 20 éve az egészség és a szépség szolgálatában áll, több, mint 30 országban világszerte. Forgalmuk évről-évre növekszik. Ami elsősorban a csaknem 300.000 független LR partnernek köszönhető.

"Mi az LR-nél egy olyan egészség és szépségrendszert hoztunk létre, amely segít az egészséged és a szépséged megőrzésében. Karrier és bónuszrendszerünk nagyvonalú, így a szépség és egészség mellett az anyagi függetlenség lehetőségét is megtalálod nálunk."

Dr. Jens M. Abend, CEO

LR Health & Beauty Systems

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: Lásd a termék csomagolásán!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Lr Health & Beauty 70110-4 Zeitgard Pro Testfeszesítő Szett termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!