Lr Health & Beauty 70110-2 Zeitgard Pro Radírozó Szett arcápolás

Ingyenes házhozszállítással
  • Lr Health & Beauty 70110-2 Zeitgard Pro Radírozó Szett arcápolás 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120458-70110-2
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Lr Health & Beauty 70110-2 Zeitgard Pro Radírozó Szett arcápolás:

LR Zeitgard Pro radírozó szett tartalma: készülék /melyhez mind a 4 féle bőrápoló fej csatlakoztatható/, intenzív radírozó fej

Fedezd fel a mindennapos szépségápolási rutin új szintjét: a szabadalomra bejelentett Zeitgard Pro kozmetikai készülék a műszeres kozmetika új generációja a legmagasabb szinten az időtlen szépségért.

Egy kiemelkedő, hightech készülék, mely modern technológiákat, mint az ultrahang és az oszcilláció, négy különböző szépségeszközzel egyesít, a szépségszalonok minőségében.

Radírozó fej: intenzív radírozó fej ultrahangos technológiával

Az innovatív ultrahangos mélytisztítás lehetővé teszi az elhalt hámsejtek, egyenetlenségek, a pórusokban, valamint a szőrtüszőkben lévő felesleges faggyú precíz eltávolítását. A kezelés után a bőr láthatóan simább, frissebb és fiatalosabb lesz.

Hetente 2 alkalommal használd a radírozó fejet az arctisztító fej használata helyett! 

• Méregtelenítő arctisztítás

• Ultrahangos radírozás az intenzív tisztításért

• Innovatív ultrahangos technológia

• Az elhalt hámsejtek és szennyeződések hatékony eltávolítása

• A puhább, fiatalosabb bőrmegjelenésért

• Tökéletes összhang: A tökéletesen sima, friss bőrért használd a Zeitgard arctisztító tonikot a radírozó fej használata után

Mikor használjam a radírozó fejet?

A radírozás az egyik legjobb megoldás az arc teljes tisztítására. Az ultrahang frekvencialeadása a bőrkontaktus hatására ultrahangos rezgéssé alakul, ami eltávolítja a szennyeződéseket, a pattanásokat és az elhalt hámsejteket az epidermisz szarurétegéről, valamit a felesleges faggyútól is megszabadítja a bőrt.

A bőrfelszínén lévő vízmolekulák a 25 kHz-es ultrahanggal kapcsolódva igazi erősítők - a magasnyomású tisztítókhoz hasonlóan, csak más technológiával: az ultrahang mozgásba lendíti a vízmolekulát, ami ezáltal párologni kezd. Az így felszabaduló energia minirobbanás-szerűen oldja a durvább szennyeződéseket is, amik a mélyebb pórusokban felgyülemlettek, illetve az elhalt hámsejteket is. Ez intenzív méregtelenítést tesz lehetővé, amire más arctisztító nem képes.

A kozmetikai szalon szintű méregtelenítéshez heti két alkalommal ajánlott a radírozó fej használata.

Az első használat után rosszabbodhat a bőr állapota. Ezzel jelzi a bőr, hogy reagál a kezelésre és a mély rétegekből is kioldja a lerakódásokat. Ez a reakció néhány kezelés után megszűnik.

Használhatom heti 2 alkalomnál többször a radírozó fejet?

Akkor a leghatékonyabb az arcradírozás, ha rendszeresen be van építve a bőrregenerációs folyamatba. A bőr folyamatosan megújul. A felsőbőr legalsó rétegében megújuló alapsejtek folyamatosan feljebb és feljebb tolják a felettük lévő sejteket, amik így lassan kiszáradnak és elszarusodnak. Így képződik a bőr felső szarurétege. A bőr nap mint nap nagyjából 14 g elhalt szarusejtet lök el magától, melyet a rendszeres arcradírozással - 2-3 naponta - eltávolíthatsz, így megelőzheted a szennyeződések lerakódását a pórusokban.

Hogyan használjam a radírozó fejet?

A rendszeres használat a kulcs - tervezd meg a napokat, mikor iktatod be a méregtelenítő radírozást.

Készítsd fel a bőröd kézi tisztítással és a Zeitgard arctisztító krémmel - nem kötelező ezt a terméket választani, de a harungana kivonat támogatja a bőr regenerációját és javítja bőrképet.

Nedvesítsd be az arcod vízzel vagy a Zeitgard arctisztító tonikkal! A vízmolekulák javítják a méregtelenítő hatást. Nagyon hasznos: a tonik használta által láthatod, hogy mely arcfelületeket kezelted már.

Vezesd végig a radírozó fejet 45 fokos szögben az orrtól indulva kifelé, majd haladj végig az arc teljesen felületén! Azokon a területeken, ahol több a mitesszer, haladj át többször, erőteljesebb nyomással!

A radírozó fej használata után, alkalmazd újra az arctisztító tonikot, hogy helyreállítsa a bőr védekezőképességét és revitalizálja a bőrt!

Miben különbözik a radírozó fej a kozmetikai szalonokban használt professzionális eszközöktől?

A modern kozmetika szerves részét képzik az ultrahangos kezelések.

Ultrahanggal célzott hatóanyagok magas koncentrációban juttathatók a bőrbe, hogy serkentsék a test kollagén előállítását. A bőr ultrahangos kezelése által a szérumok és krémek hatóanyagai a bőr mély rétegeibe jutnak. A bőrsejtek így újra több nedvességet tudnak felvenni és tárolni. Az ultrahang "belső masszázsként" is hat - fiatalos és friss bőrmegjelenést kölcsönöz.

Minél magasabb a HZ-szám, annál kisebbek a hullámok. Az ultrahang, melyet a kozmetikai szalonokban használnak, a test kezelése során 1.000 kHz (=1 MHz/megahertz). A felső bőrrétegek eléréséhez arcterületenként 3 MHz-cel magasabban kell dolgozni.

A radírozó fej 25 kHz-cel dolgozik a felső bőrrétegek eltávolításán - a professzionális készülékek pedig 20.000-30.000 rezgést bocsátanak ki percenként.

Mi történik, ha másképp használom a radírozó fejet?

Ha elfordítod a radírozó fejet, csökkented a hatékonyságot és ez nem megfelelő a radírozáshoz. Néhány ultrahangos készülék az otthoni termékek piacán ezt a csökkentett frekvenciát használja a hatóanyagok bedolgozására a bőrbe. Ez működik is. Mi a radírozó fej használatát 1 MHz-en ajánljuk, így a hatóanyagok a mélyebb rétegekbe jutnak.

Aknés vagy erősen problémás bőr esetén is használhatom a radírozó fejet?

A kezelés minden bőrtípus esetén és szinte minden bőrállapotban ajánlott - legyen az akné, rozácea, atópiás dermatitisz vagy nagyon érzékeny bőr. Azoknak is ajánljuk, akik nagyvárosokban élnek és a levegőszennyezés negatív hatással van a bőrre.

A radírozó funkció nemcsak tisztítja a bőrt, hanem serkenti a vérellátást és a nyirokmozgást is. Az eredmény: a ráncok csökkennek, az egyenlőtlenségek pedig halványodnak vagy eltűnnek. Az aknés hegek, melyek nem régebbiek 1 évnél, szintén kezelhetők. Csak a nyílt sebekkel kell óvatosnak lenned.

Lr Health & Beauty 70110-2 Zeitgard Pro Radírozó Szett arcápolás

Lr Health & Beauty arcápolás:

Az LR, több, mint 20 éve az egészség és a szépség szolgálatában áll, több, mint 30 országban világszerte. Forgalmuk évről-évre növekszik. Ami elsősorban a csaknem 300.000 független LR partnernek köszönhető.

"Mi az LR-nél egy olyan egészség és szépségrendszert hoztunk létre, amely segít az egészséged és a szépséged megőrzésében. Karrier és bónuszrendszerünk nagyvonalú, így a szépség és egészség mellett az anyagi függetlenség lehetőségét is megtalálod nálunk."

Dr. Jens M. Abend, CEO

LR Health & Beauty Systems

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: Lásd a termék csomagolásán!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Lr Health & Beauty 70110-2 Zeitgard Pro Radírozó Szett termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!