Lr Health & Beauty 81250 FIGU ACTIVE Ízletes Karamell Shake 496g

Ingyenes házhozszállítással
  • Lr Health & Beauty 81250 FIGU ACTIVE Ízletes Karamell Shake 496g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120428-81250
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Lr Health & Beauty 81250 FIGU ACTIVE Ízletes Karamell Shake 496g:

Krémes karamell az ínyenceknek!

Természetes karamell ízzel, többek között útifűmaghéjból származó rostokkal, valamint borsóból, csicseriborsóból és babból származó vegán fehérjékkel. A stevia növény édességével, ízfokozóktól, pálmaolajtól és mesterséges színezékektől mentes, glutén- és laktózmentes.

Teljes értékű étkezés minden fontos vitaminnal, nyomelemmel és ásványi anyaggal

Kizárólag értékes tápanyagok feldolgozásával

ÚJ RECEPT - Útifűmaghéjból származó élelmirostokkal és borsóból, babból és szójából származó vegán fehérjékkel.

  • Ízfokozóktól, pálmaolajtól és mesterséges színezékektől mentes
  • Glutén- és laktózmentes
  • A stevia növény édességével
  • Vegán
  • Alacsony cukortartalom
  • Magas rosttartalom
  • Természetes aromák
  • Alacsony cukortartalom
  • Rostok
  • Protein

CÉLCSOPORT

Mindenkinek, aki fogyni szeretne, de közben nem szeretne károkat okozni a szervezetének.

JELLEMZŐK

A fontos tápanyagok szakszerűen kidolgozott mennyiségével a Figu active akár hosszú távon is ideális étkezéshelyettesítő. A shake-ek a kiegyensúlyozott szénhidrát-, fehérje- és zsírtartalomnak köszönhetően támogatják a súlyvesztést, miközben megfelelő ásványi anyag és vitaminellátást biztosítanak. Nem tartalmaznak tartósítószert. Laktóz, és gluténmentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

A FIGU ACTIVE ízletes karamell shake

ELKÉSZÍTÉSE

A FIGU ACTIVE ízletes karamell shake elkészítése a következő: Keverj össze 3 evőkanál (31 g) port 300 ml hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb adalékokat nem tartalmazó szójaitalba. Használj min. 500 ml-es poharat, vagy shaker-t. Rövid duzzadás után ismét keverd össze és fogyaszd reggeli, ebéd vagy vacsora helyett. Elkészítés után azonnal fogyaszd el!

Súlymegőrzés szempontjából tartsd be ezt az elkészítési javaslatot. Ha fogyni szeretnél, helyettesíts napi 2 étkezést Figu Active termékkel. Mivel a Figu Active shake-ek, levesek minden szükséges tápanyagot tartalmaznak, nyugodtan fogyaszthatod őket, míg a kívánt testsúlyt eléred. Fogyás után is kiegyenlítheted a „bűnöket” napi egy Figu Active termékekkel. A shake-ek kalóriaszegény étkezés mellett teljesítik a kívánt hatást. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra! Más élelmiszerek is részei ennek a táplálkozási módnak. Rázd fel a dobozt felbontás előtt. Száraz, hűvös helyen tárold, felbontás után gyorsan használd fel.

JAVASLAT

A diéta alatt ügyelj a megfelelő folyadékbevitelre: napi 2-3 liter kalóriamentes folyadék, lehetőleg ásványvíz vagy cukrozatlan tea.

KIEGÉSZÍTÉS

Próbálj ki más Figu Active termékeket is: ízletes levesek. Ha napközben megéhezel, igyál egy Figuactiv teát!

Figyelmeztetés

Ez a termék inulint tartalmaz. Mivel az inulin serkentő hatással van a bélműködésre és a bélflórára a megnövekedett bevitel emésztési panaszokhoz (pl. puffadás, hasmenést) vezethet. Ha érzékeny a bélrendszered pl. irritábilis bél szindrómában szenvedsz a termék fogyasztása előtt beszélj orvosoddal.

496 g

Lr Health & Beauty 81250 FIGU ACTIVE Ízletes Karamell Shake 496g

Lr Health & Beauty:

Az LR, több, mint 20 éve az egészség és a szépség szolgálatában áll, több, mint 30 országban világszerte. Forgalmuk évről-évre növekszik. Ami elsősorban a csaknem 300.000 független LR partnernek köszönhető.

"Mi az LR-nél egy olyan egészség és szépségrendszert hoztunk létre, amely segít az egészséged és a szépséged megőrzésében. Karrier és bónuszrendszerünk nagyvonalú, így a szépség és egészség mellett az anyagi függetlenség lehetőségét is megtalálod nálunk."

Dr. Jens M. Abend, CEO

LR Health & Beauty Systems

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: Lásd a termék csomagolásán!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Lr Health & Beauty 81250 FIGU ACTIVE Ízletes Karamell Shake 496g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!